• Šest saveta za kreiranje radne snage budućnosti

  Saznajte zašto je strateško planiranje radne snage postalo jedno od najvažnijih odgovornosti HR-a i ko treba da vlada procesom.

  Pročitajte prospekt

Registrujte se sada i omogućite pun pristup za besplatne probne verzije i više od 5.000 video zapisa, priča o uspehu, brošura i drugih materijala na SAP.com.

 • SAP Customer Relationship Management (SAP CRM)

  Saznajte kako SAP CRM rešenja mogu da Vam pomognu da maksimalno uvećate svoju profitabilnost, poboljšate izvođenje i pružite izuzetnu vrednost kupcima.

 • Pružite vrhunsko iskustvo kupcima sa Cloud inovacijama

  Idite korak dalje od automatizacije preduzeća kako biste poboljšali iskustvo kupaca uključujući prodaju, marketing i usluge.

 • Plan za lanac nabavke u realnom vremenu

  Saznajte kako da u realnom vremenu uskladite plan za lanac nabavke sa najnovijim podacima o potražnji.

Registrujte se u nastavku za preuzimanje odabranih materijala ili se prijavite sada.

* Označava obavezno polje.
*

Vaša zemlja/regija

Navedite zemlju/regija u kojoj se nalazi sedište Vaše kompanije.

Pružite nam informacije o sebi

Pružite nam informacije o vašoj kompaniji

 
Navođenjem industrijske grane omogućavate nam da Vam pružimo sadržaj specifičan za industrijsku granu koji je relevantan za Vaša interesovanja.
 
Navedite svoj odnos sa SAP grupom kompanija.

Željeni način kontaktiranja ubuduće

Prijava za bilten

*Da li biste želeli da primate SAP Reporter Newsletter i naš mesečni informator koji će Vam obezbediti najnovije informacije sa tržišta i iz ove industrije?

Naš cilj je da Vas informišemo ne da Vas preopteretimo. Šaljemo isključivo informacije koje u najvećoj meri odgovaraju Vašim interesovanjima.

Možemo Vas direktno kontaktirati u cilju predstavljanja najnovije SAP ponude koja u najvećoj meri odgovara Vašim interesovanjima.

*

Potvrđujem da sam pročitao/la SAP-ovu izjavu o privatnosti (zasnovanu na izvršenom odabiru zemlje) i pristajem na obradu mojih ličnih podataka u skladu sa uslovima u Izjavi o privatnosti. To, bez ograničenja, podrazumeva pravo kompanije SAP da prikuplja, arhivira i obrađuje sve lične podatke koje dobrovoljno pružim na ovoj web stranici i da ih objedini zajedno sa ostalim ličnim podacima koje sam ranije pružio/la kompaniji SAP na načine i u svrhe opisane u Izjavi o privatnosti i na ovoj web stranici. U skladu sa uslovima Izjave o privatnosti i na ovoj web stranici, SAP ima pravo da prati moje aktivnosti na SAP-ovim web stranicama i da objedinjuje ove podatke zajedno s mojim ličnim podacima. Potvrđujem da sam upoznat/a s činjenicom da bez vremenskog ograničenja mogu zatražiti uvid u informacije o svojim ličnim podacima kojima raspolaže SAP, te da dotične podatke mogu ažurirati i ispraviti na sap.com/profile i povući svoju upravo datu saglasnost kontaktiranjem kompanije SAP na webmaster@sap.com. Na osnovu mog prethodno izvršenog odabira zemlje moje podatke će kontrolisati <SAP pravno lice>.

 
Potvrdi