Run Smarter – Get unlimited access to premium content

Har du redan registrerat dig? Logga in

* Anger ett obligatoriskt fält.

Ditt land

Ange i vilket land som ert företag har sitt huvudkontor.

Berätta för oss om dig själv

Berätta för oss om ditt företag

 
Genom att du uppger bransch kan SAP förse dig med relevant innehåll för din bransch.
 
Beskriv din relation till företagen i SAP-gruppen.

Framtida kontaktönskemål

Nyhetsbrevet prenumeration

* Would you like to subscribe to the SAP Flash newsletter and receive weekly SAP news and events, offers, demos, and trials?

Vi vill ge dig den information du behöver, inte dränka dig i den: Vi skickar e-post med endast den information som är relevant för dina intressen.

Vi kan kontakta dig direkt och beskriva de senaste erbjudandena från SAP som bäst passar dina intressen.

*

Jag intygar att jag har läst SAP:s integritetspolicy (beroende på vilket land som valts ovan) och tillåter att mina personliga uppgifter behandlas i överensstämmelse med villkoren i integritetspolicyn. Detta omfattar, utan inskränkning, att SAP kan samla in, lagra och bearbeta alla personliga uppgifter som jag frivilligt har uppgett på den här hemsidan samt aggregera dem med de övriga uppgifter som jag har försett SAP med vid tidigare tillfällen, med de metoder och för de syften som beskrivs i integritetspolicyn och på den här hemsidan. I enlighet med de villkor som gäller i integritetspolicyn och på den här hemsidan kan SAP vidare spåra min användning av SAP:s hemsidor och aggregera den med mina personliga data. Jag förstår att jag när som helst kan begära information om mina personliga data hos SAP, uppdatera och korrigera sådana data på sap.com/profile, samt dra tillbaka det här medgivandet genom att kontakta SAP på webmaster@sap.com. Beroende på vilket land jag valt ovan hanteras mina data av <SAP Legal Entity>.

 
Skicka