PRENUMERATIONSINFORMATION

  • Kära prenumerant
    För att regelbundet få SAP Education Sveriges nyhetsbrev / SAP Education Sveriges information i din inbox, vänligen fyll i fälten nedan och klicka på skicka knappen.

Har du redan registrerat dig? Logga in

* Anger ett obligatoriskt fält.
*

Ditt land

Ange i vilket land som ert företag har sitt huvudkontor.

Berätta för oss om dig själv

Berätta för oss om ditt företag

 
Genom att du uppger bransch kan SAP förse dig med relevant innehåll för din bransch.
 
Beskriv din relation till företagen i SAP-gruppen.

Framtida kontaktönskemål

Vill du få ytterligare information från SAP, inklusive specialerbjudanden, rapporter med mera, utöver information om resultaten av den här undersökningen?

nyhetsbrevet prenumeration

*

Jag intygar att jag har läst SAP:s integritetspolicy (beroende på vilket land som valts ovan) och tillåter att mina personliga uppgifter behandlas i överensstämmelse med villkoren i integritetspolicyn. Detta omfattar, utan inskränkning, att SAP kan samla in, lagra och bearbeta alla personliga uppgifter som jag frivilligt har uppgett på den här hemsidan samt aggregera dem med de övriga uppgifter som jag har försett SAP med vid tidigare tillfällen, med de metoder och för de syften som beskrivs i integritetspolicyn och på den här hemsidan. I enlighet med de villkor som gäller i integritetspolicyn och på den här hemsidan kan SAP vidare spåra min användning av SAP:s hemsidor och aggregera den med mina personliga data. Jag förstår att jag när som helst kan begära information om mina personliga data hos SAP, uppdatera och korrigera sådana data på sap.com/profile, samt dra tillbaka det här medgivandet genom att kontakta SAP på webmaster@sap.com. Beroende på vilket land jag valt ovan hanteras mina data av <SAP Legal Entity>.

 
Skicka