• Tri poti do boljših odločitev na podlagi podatkov – v tem trenutku!

  Raziščite, kako izboljšana preglednost podatkov pripomore k sprejemanju poslovnih odločitev v skladu s strategijo podjetja.

  Preberite belo knjigo

Registrirajte se za neomejen dostop do brezplačnih preizkusnih verzij programskih rešitev, več kot 5.000 videov, zgodb o uspehu, brošur in drugih gradiv.

 • Jasen pregled nad poslovanjem

  Z rešitvami poslovne inteligence do sprejemanja najboljših odločitev na vseh nivojih organizacije.

 • V koraku z najsodobnejšimi mobilnimi tehnologijami

  Spoznajte najboljše prakse učinkovite uporabe sodobnih mobilnih tehnologij za poslovanje - kjerkoli in kadarkoli.

 • Devet preprostih korakov za hitro izboljšanje uporabniške izkušnje

  Spoznajte kako lahko ob uvajanju načrta uporabniške izkušnje v vašem podjetju zmanjšate stroške ter skrajšate čas do donosnosti naložb.

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec. (V kolikor ste že registrirani uporabnik, vas prosimo, da se vpišete.)

* označuje obvezno polje.

Vaša Država / Regija

Označite država / regija, v kateri ima vaše podjetje sedež.

Povejte nam o sebi

Povejte nam o svojem podjetju

 
Prepoznavanje vaše panoge nam omogoča, da vam lahko nudimo vsebino, specifično za panogo, ki ustreza vašim interesom.
 
Prepoznavanje vašega specifičnega odnosa s SAP-jevo skupino podjetij.

Želje glede prihodnjih kontaktov

Naročilo na novice

Z vami lahko stopimo v neposreden stik in vam razložimo najnovejše SAP-jeve ponudbe, ki najbolj ustrezajo vašim interesom.

*

Potrjujem, da sem prebral(-a) SAP-jevo izjavo o zasebnosti (ki je odvisna od zgoraj izbrane države), ter dovoljujem obdelavo svojih osebnih podatkov v skladu s pogoji izjave o zasebnosti. Slednje brez omejitev vključuje dovoljenje, da lahko SAP zbira, shranjuje in obdeluje kakršnekoli osebne podatke, ki sem jih prostovoljno posredoval(-a) prek te spletne strani, ter jih združuje z drugimi osebnimi podatki, ki sem jih predhodno posredoval(-a) SAP-ju na načine in za namene , opisane v izjavi o zasebnosti in na tej spletni strani. V skladu s pogoji izjave o zasebnosti in te spletne strani lahko SAP sledi moji uporabi SAP-jevih spletnih strani in pridobljene podatke združuje z mojimi osebnimi podatki. Seznanjen(-a) sem, da lahko kadarkoli zahtevam informacije o svojih osebnih podatkih, ki jih je zbral SAP, te podatke posodobim in popravim na sap.com/profile ter prekličem svoje soglasje, tako da kontaktiram SAP prek webmaster@sap.com. Glede na vašo izbiro države, nadzira vaše podatke <SAP-jeva pravna oseba>.

 
Pošlji