SAP Real-time Data Forum Norway

May 28th 2013

 

 

If you have previously registered with sap.com, please log in now and your details will be populated in the form for you.

* Viser et obligatorisk felt.

Ditt land/region

Oppgi landet hvor bedriften har hovedkontor.

Fortell oss om deg selv

Fortell oss om firmaet ditt

Ønsker for fremtidig kontakt

*Ønsker du å motta ytterligere informasjon fra SAP, blant annet spesialtilbud og rapporter, sammen med informasjon i forbindelse med denne forespørselen?

Vennligst informer oss om eventuelle kosttilskudd behov du måtte ha:

 

Abonner på Nyhetsbrev

* Would you like to subscribe to the SAP Flash newsletter and receive weekly SAP news and events, offers, demos, and trials?

Vårt mål er å informere deg, ikke drukne deg: Vi sender bare informasjon som er relevant for deg.

Vi kan kontakte deg direkte for å informere deg om de nyeste SAP-tilbudene som er relevante for deg.

*

Jeg bekrefter at jeg har lest SAPs personvernerklæring (som er basert på valg av land ovenfor) og samtykker til bruk av mine personopplysninger i henhold til vilkårene i personvernerklæringen. Dette innebærer, men er ikke begrenset til, at SAP kan samle inn, lagre og behandle alle personopplysninger som jeg har oppgitt frivillig på dette webområdet, og legge til andre personopplysninger som jeg har gitt SAP ved tidligere anledninger, ved hjelp av metodene og til formålene som er beskrevet i personvernerklæringen og på dette webområdet. I henhold til vilkårene i personvernerklæringen og på dette webområdet kan SAP videre spore min bruk av SAPs webområder og legge denne informasjonen til mine personopplysninger. Jeg er klar over at jeg når som helst kan be om informasjon om mine personlige opplysninger hos SAP, oppdatere og rette slike opplysninger på sap.com/profile og trekke tilbake mitt samtykke som er gitt her, ved å kontakte SAP på webmaster@sap.com. På grunnlag av landet som er valgt ovenfor, kontrolleres dataene av <SAP Legal Entity>.

 
Send