NEEM EEN ABONNEMENT OP DE TOEKOMST

  • Know How - De nieuwsbrief voor bedrijven die nieuwe wegen inslaan.

    Know How houdt u op de hoogte. Elke maand informeert de nieuwsbrief u over de nieuwste trends, ontwikkelingen in uw branche en SAP oplossingen en -services. Ook leest u succesverhalen van andere bedrijven, interviews met experts en boekintroducties.

    Know How bezorgt elke maand het meest interessante en informatieve nieuws uit de wereld van IT direct in uw e-mail. Snel, eenvoudig en gratis.


    Bekijk de meest recente versie van de KnowHow en weet wat u kunt verwachten.

Registreer hieronder om selecties te downloaden of log nu in

Velden met een * zijn verplicht.
*

Uw land/regio

Geef het land op waar het hoofdkantoor van uw bedrijf gevestigd is.

Persoonlijke informatie

Bedrijfsinformatie

 
Als u een branche opgeeft, kunnen wij u content aanbieden die relevant is voor uw sector.
 
Geef uw relatie met SAP als concern op.

Toekomstige contactvoorkeuren

Wilt u behalve de informatie naar aanleiding van deze aanvraag nog andere informatie van SAP ontvangen, zoals aanbiedingen en rapporten?

Selecteer uw nieuwsbrief opties

* Blijf op de hoogte van SAP Nederland. Meld u aan voor onze maandelijkst Know How nieuwsbrief als u als eerste op de hoogte wilt zijn van het meest recente nieuws van SAP.

Wij willen u informeren, niet overweldigen. Wij sturen dan ook alleen de informatie die het beste bij uw interesses aansluit.

*

Ik bevestig dat ik de privacyverklaring van SAP (gebaseerd op het land dat ik hierboven heb geselecteerd) heb gelezen en ik geef hierbij toestemming tot verwerking van mijn persoonlijke gegevens in overeenstemming met de voorwaarden van de privacyverklaring. Dit houdt zonder enige beperking in dat SAP persoonlijke gegevens die ik op vrijwillige basis op deze website heb ingevoerd, mag verzamelen, opslaan en verwerken maar ook mag samenvoegen met andere persoonlijke gegevens die ik bij eerdere gelegenheden aan SAP heb verstrekt via de methoden en voor de doeleinden zoals beschreven in de privacyverklaring en op deze website. In overeenstemming met de voorwaarden van de privacyverklaring en de voorwaarden op deze website mag SAP mijn gebruik van de websites van SAP volgen en de informatie hierover samenvoegen met mijn persoonlijke gegevens. Ik bevestig dat ik op elk gewenst moment informatie met betrekking tot mijn persoonlijke gegevens die door SAP zijn opgeslagen, mag opvragen, bijwerken en corrigeren via sap.com/profile en dat ik de toestemming die ik hierbij heb gegeven, mag intrekken door contact op te nemen met SAP via webmaster@sap.com. Op basis van het hierboven door mij geselecteerde land, worden mijn gegevens beheerd door <SAP rechtspersoon>.

 
Verzenden