West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

Strategies for Success in the New Reality

Oko 350 čelnika najvećih srpskih preduzeća razmenilo je iskustva u vezi s poslovanjem u uslovima svetske ekonomske krize na konferenciji „Strategies for Success in the New Reality“ („Strategije za uspeh u novoj realnosti“), koju je organizovala kompanija SAP u saradnji sa Ekonomist medija grupom.

SAP World Tour 2009 Westbalkans

Na skupu održanom u „Pozorištu na Terazijama“, srpskim privrednicima svoja iskustva i stavove preneli su Les Hajman, predstavnik kancelarije izvršnog menadžmenta SAP-a i jedan od najcenjenijih svetskih stručnjaka u oblasti top menadžmenta, upravljanja ljudskim resursima i uvođenju inovacija u kompanije, Manfred Jozef, generalni direktor SAP-a za Srednju i Istočnu Evropu, Danica Popović, redovna profesorka Ekonomskog fakulteta u Beogradu i članica „Centra za liberalno-demokratske studije“, kao i predstavnici velikih domaćih kompanija.

Na konferenciji su predstavljene analize i konkretni primeri problema i rešenja sa kojima su se susrele kompanije širom sveta, ali i u Srbiji, otkada je globalna ekonomska kriza počela. Naročito značajna bila su izlaganja Biljane Duković, direktora Sektora za ljudske resurse „Delta M Gupe“ i Miloša Miščevića, zamenika generalnog direktora JP PTT „Saobraćaja Srbija“, koji su na primerima svojih kompanija prikazali i objasnili stratešku ulogu primene SAP rešenja u poslovanju.

Na SAP World Tour 09 konferenciji, srpskim privrednicima predočeni su i saveti kako unaprediti poslovanje, smanjiti troškove i povećati efikasnost u kompanijama u uslovima globalne ekonomske krize, da bi se očuvala domaća privreda i da bi kompanije spremno dočekale novi ekonomski zamah.

Konferencija je održana u okviru svetske ture pod nazivom „SAP World Tour“, koja se u Beogradu održava petu godinu uzastopno (u 2009. u 80 gradova sveta). Time je nastavljena praksa kompanije SAP, svetskog lidera u oblasti razvoja i implementacije poslovnih rešenja, da povezuje privrednike širom sveta i olakšava im poslovanje.

Fotografije sa događaja možete pogledati na podstranici Galerija fotografija , a video snimke događaja, uključujući izlaganja, kao i izjave predavača preko sledećeg linka:

   SAP World Tour 09 – Video Report

SAP WORLD TOUR 09


Pogledajte kako je bilo.

SAP WORLD TOUR 09 U MEDIJIMA

Pogledajte kako su mediji izveštavali o SAP World Tour 09 konferenciji. Saznajte više.

UZ PODRŠKU
EKONOMIST MEDIA GROUP

PARTNERI KONFERENCIJE

Svi partneri

Pogledajte kako je bilo prošle godine

Pogledajte kako je protekao SAP World Tour 08. Klinkite ovde da biste videli fotografije i video zapise.

Želite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.