West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

SAP WORLD TOUR '08

Najuspešniji SAP World Tour na Zapadnom Balkanu do sada

U Beogradu je održan četvrti SAP World Tour 08 – do sada najuspešniji na Zapadnom Balkanu. Na jednom mestu okupilo se oko 500 privrednika iz regije, pripadnika ICT zajednice, IT stručnjaka, analitičara, SAP partnera i predstavnika medija.

Veliko interesovanje za najnovija SAP rešenja prilagođena industrijskoj strukturi regije i zemljama u razvoju pokazali su najviši rukovodioci, uključujući i generalne direktore, članove izvršnih odbora pa i vlasnike kompanija.

Posebno interesovanje učesnici SAP World Tour konferencije pokazali su za SAP Business All-in-One poslovno rešenje namenjeno manjim i srednjim preduzećima koje je zvaničnu promociju za korisnike imalo upravo na ovom događaju. Zbog toga je SAP Business All-in-One demo sala bila jedna od najposećenijih. Uz podršku SAP partnera S&T Srbija, potencijalni korisnici mogli su uživo da steknu uvid u mogućnosti SAP Business All-in-One rešenja, posebno prilagođenog za srpsko tržište. Ovom prilikom ekskluzivno je najavljeno postavljanje konfiguratora za ovo rešenje uz pomoć koga će preko SAP Westbalkans web sajta potencijalni korisnici moći da izračunaju koliko bi ih koštalo uvođenje ovog rešenja za one module koje budu odabrali (finansije, proizvodnja, nabavka, itd.).

Osim uvodnih jutarnjih izlaganja za sve prisutne, ovogodišnji SAP World Tour obuhvatio je posebne prezentacije za različite industrijske oblasti najzastupljenije u regiji, kao i odvojenu prezentaciju za najviše rukovodioce na temu unapređenog finansijskog izveštavanja i odnosa s kupcima koja obezbeđuju SAP rešenja za ove oblasti.

Posebna zanimljivost SAP World Tour konferencije u Beogradu jeste i TV prenos uživo na internetu. Prvi put u Srbiji jedan ovakav događaj prenošen direktno preko web stranice www.etvweb.tv zahvaljujući jednom od medijskih partnera događaja kompaniji ITTV iz Beograda.

Više fotografija sa SAP World Tour 08 konferencije možete pronaći u galeriji fotografija.

SAP World Tour 08 – Pregled dogadjaja (1. deo)

SAP World Tour 08 – Pregled dogadjaja (2. deo)

SAP World Tour 08 – Izveštaj s izjavama

Želite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.