West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

Kompanija SAP organizovala je u Mostaru 22. aprila 2010. godine konferenciju za korisnike i potencijalne korisnike. Konferencija je okupila neke od vodećih kompanija iz Bosne i Hercegovine kojima su predstavnici kompanije SAP i SAP partnera predstavili neka od najnovijih SAP rešenja, kao i studije slučaja već postojećih SAP korisnika u BIH.

Više od 60 učesnika konferencije imalo je priliku da čuje prezentaciju najnovijeg SAP CRM 7.0 rešenja za odnose s kupcima. Slaviša Lečić, Pre Sales Specialist kompanije SAP prikazao je neke mogućnosti i funkcionalnosti koje nudi najnovije rešenje za odnose s kupcima SAP CRM 7.0, kao i atraktivan demo prikaz povezanosti Black Berry uređaja sa SAP CRM 7.0 softverom.

U okviru b4b slota, prikazana su iskustva SAP implementacija i uspešnih SAP projekata za dve kompanije: Bosnalijek (ERP) i BH Telecom (sistem obračuna plata), prezentacije su pripremili i održali sami korisnici. Alfatec Group i CubeServ prikazali su mogućnosti i prednosti koje se mogu ostvariti primenom SAP BusinessObjects alata za izveštavanje kao i demo prikaze i brojne reference . U okviru Alfatec-ovog slota , prikazana je i studija slučaja za preduzeće Dinova Diona (Gavrilović d.o.o.) koju je, takođe, predstavio sam korisnik.

SAP Conference Mostar 2010
Slavisa Lecic
Damir Bagic
Amela Hasovic
Mevlida Kiso
Goran Horvat
Drazen Pavlovic
PARTNERI KONFERENCIJE - MOSTAR 2010

B4B logo
ALFATEC Group logo
CubeServ Logo

Želite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.