West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

SAP PREMIJERNO PREDSTAVIO BIZNIS INTELIGENCIJU U SRBIJI

SAP BusinessObjects rešenja transformišu način korišćenja informacija i unapređuju vođenje kompanija i institucija

SAP BusinessObjects konferencijKompanija SAP je 17. marta na SAP® BusinessObjects™ konferenciji prvi put predstavila korisnicima u Srbiji kompletan portfolio rešenja i alata iz segmenta biznis inteligencije.

Biznis inteligencija pomaže donosiocima odluka da transformišu način korišćenja informacija i unapređuju vođenje kompanija svih tipova i veličina, kao i državnih budžetskih institucija. SAP BussinessObjects softver je izbor biznis inteligencije (BI) za preduzeća koja žele da unaprede poslovne procese, upoznaju se sa novim mogućnostima i ostvare prednost u odnosu na konkurenciju. Ova rešenja korisnicima pružaju uvid u specifične finansijske izveštaje „na jedan klik“ što, osim privatnim kompanijama, posebno može biti zanimljivo javnim preduzećima i javnim i državnim budžetskim institucijama, koje žele da imaju potpunu kontrolu budžeta i potrošnje u svakom momentu.

„Prateći naše tržište i razvijenost kompanija, procenili smo da je sada pravi trenutak da našim korisnicima ponudimo nadogradnju ERP poslovnog softvera u vidu biznis inteligencije, koja omogućava donosiocima odluka u kompanijama (generalnim i finansijskim direktorima, članovima Upravnog odbora itd.) da jednim „klikom“ brzo dobiju precizne i tačne podatke o kompletnom poslovanju.

Analiza simulacije poslovnih odluka menadžerima omogućava da proaktivno uvide posledice odluke pre nego što se ona donese, tako da se unapred otkrivaju potencijalni kritični poslovni problemi i mogućnosti“, rekao je Vladimir Popović, generalni direktor SAP-a. „SAP BusinessObjects rešenja i alati direktno pomažu korisnicima da povećaju produktivnost, efikasnost, poslovnu agilnost i smanje troškove i rizik, a prednost im je i u tome što pored SAP-a, mogu da koriste sve vrste podataka, aplikacija i platformi. Dodatnu pogodnost predstavlja i relativno brza i laka implementacija, što sve zajedno doprinosi bržem povraćaju investicije i efikasnijem poslovanju“, izjavio je Bernard Knapik, direktor za SAP BusinessObjects u SAP-u, za Srednju i Istočnu Evropu.

U poslednje tri godine najveće evropske i svetske kompanije iz gotovo svih industrija počev od automobilske i avio industrije, preko farmaceutske do bankarskog i finansijskog sektora, osiguravajućih društava, javnih gradskih i državnih preduzeća, televizija su implementirale rešenja i alate SAP biznis inteligencije, među kojima su: Nissan, Porsche Leasing, Roche, Societe Generale, Vodafone, Chanel 4 i mnoge druge.

Video icon Pogledajte video izveštaj.


Kontakt:
Đorđe Talević
Marketing Manager
SAP West Balkans doo
Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500
11070 Beograd, Srbija
T: +381 11 3536 900.
E: d.talevic@sap.com

SAP BUSINESSOBJECTS KONFERENCIJA

Emphasis iconPogledajte video izveštaj

PARTNERI KONFERENCIJE

Pogledajte ko su partneri SAP BusinessObjects konferencije - Beograd 2010.
Emphasis iconSaznajte više

UZ PODRŠKU EKONOMIST MEDIA GROUP

EMG Logo

Želite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.