West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

SAP Konferencija - Sarajevo 2010

Kompanija SAP organizovala je 30. novembra konferenciju u Sarajevu. Skup je okupio vodeće kompanije iz Bosne i Hercegovine, SAP korisnike i potencijalne korisnike kojima je prikazan izbor rešenja iz bogatog SAP portfolija, kao i primeri iz prakse – studije slučaja koje obuhvataju primere implementacije i primene SAP rešenja u kompanijama u BIH. Predstavnici kompanija iz Bosne i Hercegovine imali su priliku da razmene iskustva na temu poslovnih rešenja i čuju koje su najnovije tendencije u domenu poslovne inteligencije i mobilnih platformi.

SAP partnerske kompanije prikazale su praktične primere funkcionisanja SAP rešenja za upravljanje poslovanjem i koje se prednosti ostvaruju na taj način. Kompanija b4b prikazala je studiju slučaja Elektroprivrede BIH, partnerska kuća Actual studiju slučaja Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, dok je primer Hrvatske pošte predstavila kompanija CubeServ.

Takođe, na konferenciji su prikazane novosti iz SAP-a na globalnom nivou, pre svega na temu akvizicije kompanije Sybase, novina iz oblasti SAP biznis inteligencije, kao i SAP Solution Manager na primeru BH Telecom-a.

PARTNERI KONFERENCIJE

B4B logo
CubeServ Logo
Actual Logo

Želite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.