Godišnji skup za SAP korisnike

SAP je u sredu, 6. februara organizovao tradicionalni godišnji skup za SAP korisnike. Osim rekapitulacije prethodne godine, glavna tema skupa koji je ovoga puta održan u Vrdniku, na Fruškoj Gori, bile su inovacije iz SAP-a. Pre svega, bilo je reči o SAP HANA platformi iz poslovnog i tehnološkog ugla, o SAP Mobility i SAP Cloud rešenjima, SAP uslugama implementacije SAP inovacija, itd.

Kao i uvek, skup za SAP korisnike izazvao je veliku pažnju korisnika kojih u Srbiji ima sve više i kojima je ovo, između ostalog, odlična prilika da razmenjuju iskustva među sobom.

Pogledajte video izveštaj sa skupa

SAP HANA

Kreirajte nove mogućnosti uz pomoć SAP HANA rešenja, potpuno redizajnirane, savremene platforme za poslovanje u realnom vremenu.

Saznajte više

SAP na društvenim mrežama

Povežite se s kolegama iz branše - postanite član neke od SAP grupa na društvenim mrežama i razmenjujte iskustva i stručna mišljenja, diskutujte, pitajte, komentarišite. Budite član SAP zajednice i Online.

Saznajte više

Novi SAP Online Video kanal

SAP-ov Online Video kanal je redizajniran i ima nove funkcionalnosti. Lako pronađite video snimke svih korisničkih studija slučaja od 2009. do danas i brzo pregledajte najnovije priloge i izveštaje sa događaja.

Saznajte više

Možemo da pomognemo.

  • Ukoliko želite da saznate više o SAP proizvodima i uslugama, kontaktirajte nas online.