KONFERENCA SAP – SHQIPËRI 2013

SAP- kompania lider në botë në fushën e aplikacioneve të biznesit dhe S-Systems (Partner i SAP), do të organizojnë së bashku konferencën “SAP – Shqipëri 2013“, ditën e enjte, më datë 24 Tetor 2013 në Hotel Rogner Europa Park, Tiranë.

SAP ofron zgjidhje specifike për më shumë se 25 fusha të ndryshme, në të cilat zbatohen praktikat më të mira botërore.

Shih agjendën

SAP Business Suite on HANA
Kontaktet

contact@s-systems.al / +355 66 20 49 194

Alt text

Gde primeniti SAP HANA proizvod?

Pregledajte bazu studija slučaja u kojima je analizirana primena SAP HANA proizvoda u različitim idustrijama.

Saznajte više

Alt text

Upravljajte biznisom u realnom vremenu

Upravljajte svojim biznisom uz pomoć nove vrednosti. SAP Business Suite sada radi na našoj platformi nove generacije SAP HANA - tako da možete da rukovodite svakim delićem svog biznisa u realnom vremenu.

Saznajte više

Alt text

SAP HANA ne služi samo za podatke!

Saznajte kako korisnici primenjuju snagu svojih podataka za uvid u realnom vremenu.

Pogledajte korisničke
priče i demo

Alt text

Kontaktirajte nas

Enviola Zaimi
Public Relations
S-Systems sha
contact@s-systems.al
+355 66 20 49 194