West Balkans

Početna stranica Sajtovi u zemlji/regiji E-prodavnica  Kreiraj novi profil Kontaktirajte SAP
ili pozovite: +381 11 353 6900

   

PROMOCIJA SAP SYBASE PORTFOLIJA

Kompanija SAP organizovala je 4. oktobra u Beogradu, skup za korisnike, potencijalne korisnike i partnere sa temom: Promocija SAP Sybase portfolija. Prisutni su imali priliku da saznaju više informacija o SAP Sybase proizvodima, njihovoj primeni i efektima koji se tom primenom ostvaruju.

Najjaznačajnija poruka skupa bila je da SAP Sybase nisu samo baze podataka, već čitava grupa proizvoda koja je u direktnoj funkciji biznis korisnika u kompanijama i organizacijama. Korisnici SAP Sybase rešenja u Srbiji, kompanija Mozzartbet i Poreska uprava Srbije, izneli su svoja iskustva kroz korisničke studije slučaja i podelili sa ostalim učesnicima informacije o tome kako im ova rešenja pomažu da rade kao nikada ranije.

Takođe, bilo je reči i o tome koje su prednosti Sybase ASE baze u odnosu na konkurentske baze, zbog čega ova baza ima najvišu stopu rasta na svetskom tržištu baza podataka kao i koje su mogućnosti i prednosti eventualne migracije sa drugih baza na Sybase ASE.

Ukoliko niste bili u mogućnosti da prisustvujete ili želite ponovo da pogledate neku od prezentacija, možete to da uradite preko SAP online video kanala izborom linkova ispod:

PARTNER SKUPAŽelite da saznate više? Kontaktirajte SAP za dodatne informacije.

Sačuvaj
Share OptionsPodeli
Investitori  Posao  Zajednice    Kontaktirajte SAP 
Autorsko pravo/zaštitni znak  Privatnost  Terms of Use  Zaglavlje  Pogledajte samo tekst  Pogledajte Izgled štampanja

Pitanja i komentari u vezi sa internet stranicom?
Kontaktirajte webmaster@sap.com.