Capgemini Evry SuccessFactors

SAP Business Week Sweden

Delta på SAP Business Week där vi under tre inspirerande halvdagar kommer ge er de senaste nyheterna om våra lösningar inom CRM, HCM & Mobility. Möt experter, lyssna på keynote och lär dig mer om hur du kan öka företagets möjligheter till bättre affärer med oss på SAP.

Kolla in agendan för de 3 inspirerande dagar här!

SAP Business Week Sweden
Anmäl dig här

Välkommen att delta på SAP Business Week, 1- 3 oktober

HCM 1 okt

Med SAP HR lösningar kan du effektivt administrera talanger i företaget och öka konkurrensfördelarna. Locka rätt profiler, och få medarbetare att stanna kvar, och samtidigt uppnå rationaliseringar som ger rätt förutsättningar vid anställningar. Få rätt överblick, som gör att du alltid kan ta rätt beslut.

Kolla in agendan

Mobility 2 okt

Med skalbara end-to-end lösningar från SAP kan du uppnå en fullständigt mobil organisation. Medarbetarna har tillgång till realdata var och när som helst, och samtidigt är den säker och skyddad på bästa sätt. Din organisation blir mer effektiv än någonsin tidigare.

Kolla in agendan

CRM 3 okt

Med SAP CRM lösningar kan du ge säljarna den nödvändiga kunskapen om kunder, marknaden och sociala medier, så de är optimalt rustade till att påverka säljarbetet. Fokusera på de mest lönsamma kunderna, skapa laganda med hjälp av rätt verktyg och få bättre kontroll på din säljspipeline.

Kolla in agendan

Anmälan

Missa inte SAP Business Week i oktober! Våra events äger rum på Summit Hitech, som ligger i hjärtat av Stockholm

Registrera dig här

Vi uppskattar att SAP Business Week är sponsrat av våra partners, som du kommer möta någon av dagarna.