Romania

Acasă Site-uri ţara / regiune Store  Creare Nou Profil Contactaţi SAP
sau contactaţi-ne la +40/ 31 225 28 00

   

REFERINŢE SAP

STUDII DE CAZ ALE CLIENŢILOR SAP ÎN ROMÂNIA

Prin utilizarea soluţiilor SAP, organizaţii de toate dimensiunile – inclusiv companiile mici şi cele mijlocii – îşi reduc costurile, îşi îmbunătăţesc performanţa şi câştigă agilitatea necesară pentru a se putea adapta schimbărilor din mediul de afaceri.

Indiferent în ce industrie activaţi şi care este cifra de afaceri a companiei puteţi acum să aflaţi modul în care organizaţii similare cu a Dumneavoastră s-au poziţionat ca o afacere eficientă, bine administrată şi cu o strategie clară.

Citiţi studiile de caz ale unor companii de succes din România, pentru a înţelege modul în care soluţiile SAP vă pot susţine creşterea afacerii, devenind astfel eficienţi pe termen lung.

„Sistemul SAP este puternic, flexibil şi oferă posibilitatea unei dezvoltări şi îmbunătăţiri continue”

Gabriela Zahariuc, Manager IT, Agricola Internaţional
Agricola Internaţional

„Flexibilitatea soluţiei permite o implementare standardizată la nivelul unui grup multinaţional foarte mare cum este E.ON, fără a neglija aspectele importante care ţin de specificul cerinţelor fiecărei ţări în parte.”

Frank Hajdinjak, Preşedintele Consiliului de Administraţie, E.ON Gaz Distribuţie
E.ON Gaz Distribuţie

„De la primul până la ultimul angajat, toţi suntem acum influenţaţi de SAP datorită procedurilor pe care le-am standardizat şi faptului că sistemul software ne obligă să facem lucrurile temeinic.”

Dan Caloian, Director General, ALGERNON
Algernon

„Avem nevoie de un sistem informatic eficient, la standarde internaţionale, dar care în acelaşi timp să poată fi uşor adaptat practicilor companiei noastre şi specificului activităţilor pe care le desfăşurăm. SAP este, fără indoială, alegerea companiilor de succes din toată lumea, iar acest lucru a contat destul de mult şi în alegerea noastră.”

Ion Cuşa, Director Executiv Tornado Sistems
Tornado Sistems

„Cu soluţia SAP All-in-One ERP package, avem acum o bază solidă pentru dezvoltarea afacerilor noastre.”

Oliviu Vlad, Contabil Şef şi Manager de Proiect, Grupul Editorial RAO
Grupul Editorial RAO

„Cu mySAP ERP beneficiem de o soluţie performantă, adaptată cerinţelor specifice administraţiei locale şi care ne-a asigurat acumularea unei experinţe profesionale de foarte bună calitate.”

Dana Corodan, IT Manager, Primăria Satu Mare
Primăria Satu Mare

„Faţă de perioada anterioară, acum, când folosim soluţia SAP ERP, avem acces la informaţii în timp real, precum şi o perspectivă completă asupra activităţilor companiei, într-un timp mult mai scurt şi cu un efort mult diminuat.”

Liliana Dulma, Director IT la General Fluid
General Fluid

„Acum vorbim despre o companie cu procese noi, cu un sistem informatic integrat care corespunde acestor procese. De asemenea, putem vorbi despre o echipă care s-a dezvoltat excelent din punct de vedere profesional şi aceasta este, poate, cea mai mare realizare a proiectului. Dispunem de profesionişti în adevăratul sens al cuvântului.”

Clotilde Armand, Director Departament Informatic la Distrigaz Sud
Distrigaz Sud (uploaded in DAM)

„Când am implementat soluţia SAP cifra noastră de afaceri era de 18 milioane de euro, iar acum este de aproximativ 100 de milioane de euro. Cred că o mare parte din această creştere a fost posibilă datorită folosirii soluţiei SAP.”

Ovidiu Gavrilă, Director IT, Dedeman
Dedeman (uploaded in DAM)

"Am avut experienţa unor implementări SAP în perioada când lucram pentru o companie multinaţională. Acum, ca antreprenor, SAP îmi oferă o oglindă a afacerii în care văd în orice moment cum mergecompania.”

Florin Secula, director operaţiuni, Electroconat
ELECTROCONAT (PDF)

“Angajaţii au început să pună întrebări, să fie curioşi. Înainte făceau lucrurile automat, fără să conştientizeze procesele.”

Anca Enache, SAP Project Manager, Albalact
ALBALACT (PDF)

"Motivul principal pentru care s-a decis implementarea soluţiei SAP în cadrul companiei noastre l-a reprezentat caracteristica definitorie a aplicaţiilor SAP: capacitatea de a integra în mod eficienttoate datele şi procesele companiei într-un singur sistem, astfel încât să asigurăm accesul online pentru toţi angajaţii, inclusiv cei din sucursale, la resursele firmei.”

Florina Cheţa, Consultant SAP, ATP EXODUS
ATP EXODUS (PDF)

“Trecerea la utilizarea platformei SAP reprezintă una dintre cele mai importante decizii de afaceri luate de noi. Posibilitatea de a vizualiza modul în care sunt utilizate resursele şi de a le controla în timp real a condus la optimizarea proceselor interne şi la un management de nivel superior.”

Fănel Hahui, CEO, Grup Servicii Petroliere
GSP (PDF)

"Noi, la Alexandrion, susţinem calitatea în tot ceea ce suntem şi ceea ce facem. Sistemul SAP ne va permite şi pe viitor să oferim clienţilor noştri produse de calitate la momentul şi locul potrivit.”

Claudia Popovici, CFO, Alexandrion Group Romania
ALEXANDRION GROUP ROMÂNIA (PDF)

“Implementarea sistemului SAP la FOX COM SERV a dus la o scădere a costurilor operaţionale, concomitent cu o creştere a productivităţii”

Adrian Neniţă, Director General, Fox Com Serv
FOX COM SERV (PDF)

“In compania Vel Pitar vorbim deja de un sistem integrat, de module şi procese integrate, de standardizarea şi automatizarea activităţilor cu ajutorul SAP. De asemenea, putem vorbi despre o serie de beneficii deja vizibile: accesul în timp real la informaţii, modul unitar de tratare a datelor şi uşurinţa în crearea instrumentelor de raportare.”

Radu Oancea, IT Manager, Vel Pitar.
VEL PITAR (PDF)

“SAP ne oferă în orice moment o imagine clară asupra companiei noastre. Astfel am putut lua decizii cu adevărat strategice care au dus la creşterea semnificativă a performanţelor Nordic în ultimii ani”

Ciprian Moldoveanu, Director IT & Administrativ, Nordic Import-Export
NORDIC IMPORT EXPORT (PDF)

“Transparenţa completă pe toate domeniile FNC, Creştere animale, Abatorizare, Tranşare, ne permite o pilotare în timp real faţă de cererea pieţei şi o mare flexibilitate şi precizie în stabilirea preţurilor”

Elie Daher, Director General, Nutricom
NUTRICOM (PDF)

“Am dorit o aplicaţie sigură, astfel încât să avem, în orice moment, o informare actualizată asupra întregii reţele de centre comerciale. Am optat pentru soluţia SAP şi rezultatele ne-au demonstrat că am făcut cea mai bună alegere.”

Florin Bodea, Director IT, Ambient
AMBIENT (PDF)

"Iniţial, recuperarea investiţiei era prevăzută în 3 ani, dar se va realiza în doar 2 ani, deoarece în urma implementării sistemului SAP ERP s-a obţinut o reducere a costurilor şi o administrare mai eficientă a resurselor."

Liana Uzunov, Director General, Fast Eco
FAST ECO (PDF)

Noi credem că implementând SAP suntem pregătiţi pentru provocările de mâine. Platforma foarte bine consolidată oferită de SAP este folosită cu succes în toate tipurile de companii, indiferent de mărime sau de industria în care activează şi răspunde optim cererilor noastre.

Sebastian Breban, Director General
AROX Equipment
AROX Equipment (PDF)


Obiectivul nostru principal este să livrăm clienţilor noştri în timp util un ambient rezidenţial de înaltă calitate.Pentru a ne concentra asupra obiectivului nostru, am avut nevoie de o soluţie flexibilă şi scalabilă, care să fie adaptabilă la procesele de afaceri din cadrul companiei

Murat Kavurga, Director General,
Opus Land Development
Opus Land Development (PDF)


Suntem onoraţi că de acum facem parte din clubul select al companiilor care folosesc SAP, un instrument modern care ne ajută să ţinem sub control toate activităţiile societăţii.În actualul context de extindere regională şi de criză la nivel mondial, ne bazăm in permanenţă pe flexibilitatea şi adaptabilitatea sistemului SAP.

Mircea Niculescu, Director General
Apa Canal Sibiu
Apa Canal Sibiu (PDF)

Am decis că trebuie să evoluăm odată cu piaţa şi am început să căutăm un furnizor pentru o aplicaţie care să poată ţine pasul cu dezvoltarea afacerii noastre.

Florin Sanda, Director IT Agricantus

IT Agricantus (PDF)

“Soluţia furnizatã de SAP ne oferã o mai mare stabilitate şi fiabilitate pe partea de raportare, oferindu-ne exact rapoartele şi informaţiile de care avem nevoie”

Ovidiu Pãtruţ, Director Executiv, Spitalul Athena
Athena (PDF)
"Prin implementarea sistemului integrat SAP am intrat în posesia unui instrument ideal de cercetare, analiză, raportare şi susţinere a procesului decizional"

Raja Abou Dargham, Director General,
Romanel International Group
Romanel (PDF)

Doriţi să aflaţi mai multe? Contactaţi SAP România.

Save
Share OptionsShare
Investitori  Cariere  Inside Access  Comunitaţi  Utilizand SAP.com  Contact SAP
Drepturi de autor/Marcă înregistrată  Confidenţialitate  Terms of Use  Impresii  Imagine numai text  Imagine tipărire

Aveţi întrebări sau comentarii despre site-ul SAP?
Contactaţi-ne pe adresa: webmaster@sap.com.