Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009


KIJK HOE U HET DOET VERGELEKEN MET UW CONCURRENTEN

SAP biedt een gratis en interactief IDC-brancherapport aan, compleet met een maatanalyse van de prestaties van uw bedrijf en tips hoe u de concurrentie in uw branche aankunt. Vereist registratie.


Maatrapport aanvragen


LEES HOE:

DE ST. ANNA ZORGGROEP PROCESGERICHT WERKT MET SAP ERP.


PRESTEREN IN DE EREDIVISIE MET SAP ERP? GEEN PROBLEEM VOOR DE ST. ANNA ZORGGROEP.

De St. Anna Zorggroep heeft dankzij de migratie naar SAP ERP een nieuwe stap naar procesgericht werken gemaakt. Het ideaal is alle bedrijfsprocessen binnen de organisatie te integreren in één gebruiksvriendelijk systeem en flexibiliteit inbouwen om onvoorspelbare (wettelijke) veranderingen op te vangen.


Lees het verhaal

Bedrijfssoftware voor de professionele dienstverlening

Hoe kan de waarde van ervaring worden gemeten? SAP werkt al 30 jaar samen met klanten die professionele diensten verlenen aan industriële en commerciële doelgroepen. Of u nu IT-diensten verleent of als medische zorgverlener, accountant, architect of makelaar actief bent, wij zijn ervan overtuigd dat de meerwaarde van onze ervaring zal blijken uit het succes van uw onderneming. Bent u verantwoordelijk binnen een woningcorporatie? Klik dan hier voor oplossingen, klantverhalen voor woningcorporaties.

Als u voor MKB-oplossingen van SAP kiest, inclusief de ingebouwde analysefuncties en eventuele Business Intelligence-uitbreidingen hierop, zult u er al gauw in slagen alerter, flexibeler en efficiënter te werken en rendement te behalen op een investering die in de behoeften van uw onderneming voorziet.

Wat levert de software van SAP u op?

  • Efficiënter talentmanagement en hogere productiviteit
  • Mogelijkheid om marktsegmenten te analyseren, differentiëren en bedienen op basis van kosten, baten en geleverde diensten
  • Ondersteuning voor innovatie en levering van diensten
  • Orderverwerking die op een hoog serviceniveau gericht is en met de functionaliteit voor financieel beheer, controlling en rapportage geïntegreerd is

Wat zijn de voordelen?

  • Optimaler gebruik van talent en verbeterde selfservice en financiële boekhouding
  • Effectievere marketing dankzij marktsegmentatie
  • Verbeterde flexibiliteit voor innovatie van dienstenaanbod en dus meer winst
  • Soepelere verwerking van dynamische vraag en producteisen dankzij toegenomen inzicht in klantgegevens

De software die u nodig hebt

Meer dan 80,000 MKB-ondernemingen hebben voor bedrijfssoftware, Business Intelligence en Performance Management oplossingen van SAP gekozen.

Weet u niet zeker wat de beste oplossing is voor uw onderneming? Zoek dan hier de meest geschikte software.
Help me kiezen
of
Vergelijk onze software

Meer weten?

Ontdek hoe SAP Business All-in-One en SAP Business One u kunnen helpen om toonaangevend te zijn in de professionele dienstverlening.

Lees hoe de Business Intelligence- en Performance Management software van SAP u kan helpen uw activiteiten transparanter te maken.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.