Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009


KIJK HOE U HET DOET VERGELEKEN MET UW CONCURRENTEN

SAP biedt een gratis en interactief IDC-brancherapport aan, compleet met een maatanalyse van de prestaties van uw bedrijf en tips hoe u de concurrentie in uw branche aankunt. Vereist registratie.


Maatrapport aanvragen


ONTDEK HOE:

EZ-FLO HAAR DOELSTELLINGEN HEEFT GEHAALD MET SOFTWARE VAN SAP


EZ-FLO BREIDT INTERNATIONAAL UIT MET SOFTWARE VAN SAP

Dankzij een oplossing van een gekwalificeerde SAP Business All-in-One-partner heeft deze distributeur van loodgietersbenodigdheden en ander materiaal haar groeiende internationale activiteiten goed kunnen organiseren. EZ-FLO kan bovendien een onovertroffen klantenservice bieden.


Lees het verhaal

SOFTWARE VAN SAP VOOR PRODUCENTEN VAN INDUSTRIËLE MACHINES EN COMPONENTEN

Hoe kan de waarde van ervaring worden gemeten? SAP werkt al 30 jaar samen met producenten van industriële machines en componenten. Of u nu actief bent als producent van HVAC- en loodgietersgereedschap, industrieel gereedschap, heftoestellen, liften of motoren, wij zijn ervan overtuigd dat de meerwaarde hiervan zal blijken uit het succes van uw onderneming

Als u voor MKB-oplossingen van SAP kiest, inclusief de ingebouwde analysefuncties en eventuele Business Intelligence-uitbreidingen hierop, zult u er al gauw in slagen alerter, flexibeler en efficiënter te werken en rendement te behalen op een investering die in de behoeften van uw onderneming voorziet.

Wat levert de software van SAP u op?

  • Doelmatig beheer van de supply chain voor interne, externe of gedecentraliseerde productie
  • Gestroomlijnde, geautomatiseerde en gekoppelde bedrijfsprocessen
  • Samenwerkingsfunctionaliteit ter ondersteuning van de productontwikkeling gedurende de hele levenscyclus
  • Gecoördineerd en geïntegreerd systeem dat flexibel genoeg is om met veranderende kanalen, geografische realiteiten en bedrijfsmodellen om te gaan

Wat zijn de voordelen?

  • Snellere reactie op aanvoerproblemen dankzij grotere transparantie van vraag en aanbod en verbeterde samenwerking met leveranciers, partners en klanten
  • Snellere reactie op veranderingen in de markt en operationele problemen (van vraagschommelingen tot een stagnerende supply chain) en een verbeterd algemeen prijsbeheer
  • Snellere introductie van producten op de markt en alertere reactie op de dynamiek van de vraag
  • Mogelijkheid om grote winstkansen te benutten, zoals fusies, overnames en nieuwe bedrijfsmodellen en diensten

De software die u nodig hebt

Meer dan 80,000 MKB-ondernemingen hebben voor bedrijfssoftware, Business Intelligence en Performance Management oplossingen van SAP gekozen.

Weet u niet zeker wat de beste oplossing is voor uw onderneming? Zoek dan hier de meest geschikte software.
Help me kiezen
of
Vergelijk onze software

Meer weten?

Ontdek hoe SAP Business All-in-One en SAP Business One u kunnen helpen om toonaangevend te zijn als producent van industriële machines en componenten.

Lees hoe de Business Intelligence- en Performance Management software van SAP u kan helpen uw activiteiten transparanter te maken.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.