Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009


KIJK HOE U HET DOET VERGELEKEN MET UW CONCURRENTEN

SAP biedt een gratis en interactief IDC-brancherapport aan, compleet met een maatanalyse van de prestaties van uw bedrijf en tips hoe u de concurrentie in uw branche aankunt. Vereist registratie.


Maatrapport aanvragen

LEES HOE:

DISHMAN MET SAP 600.000 EURO KON BESPAREN.

COMPLEXE IMPLEMENTATIE VAN SAP BUSINESS ALL-IN-ONE IN 11 WEKEN AFGEROND.

Door de succesvolle implementatie van
SAP Business All-in-One heeft Dishman Netherlands ontdekt dat SAP projecten razendsnel uitgevoerd kunnen worden. Met deze oplossing voldoet Dishman tevens aan de strenge voorschriften van de FDA.


Lees het verhaal

BEDRIJFSSOFTWARE VOOR PRODUCENTEN VAN CONSUMENTENPRODUCTEN

Hoe kan de waarde van ervaring worden gemeten? SAP werkt al 30 jaar samen met producenten van consumentenproducten. Of u nu actief bent in de productie van levensmiddelen, kleding en schoenen, schoonmaak- en verzorgingsproducten, duurzame consumptiegoederen of consumentenproducten met hoge volumes- onze meerwaarde hiervan zal blijken uit het succes van uw onderneming.

Als u voor MKB-oplossingen van SAP kiest, inclusief de ingebouwde analysefuncties en eventuele Business Intelligence-uitbreidingen hierop, zult u er al gauw in slagen alerter, flexibeler en efficiënter te werken en rendement te behalen op een investering die in de behoeften van uw onderneming voorziet.

Wat levert de software van SAP u op?

  • Orderverwerkingsfuncties waarmee u de transparantie, het serviceniveau en de tevredenheid van de klant verbetert
  • Een gecoördineerd, geïntegreerd systeem waarmee u flexibel genoeg bent om de concurrentie een stap voor te blijven
  • Ondersteuning voor gezamenlijk beheer van kanalen
  • Planningsfuncties voor vraag en aanbod waarmee sneller kan worden gereageerd op veranderingen in bestedingspatronen en kanaalomzet

Wat zijn de voordelen?

  • Verbeterde voorraadbeschikbaarheid en prognosejuistheid om te kunnen profiteren van spontane vraag
  • Snellere reactie op veranderingen in de markt en operationele problemen (van vraagschommelingen tot een stagnerende supply chain) en een verbeterd algemeen prijsbeheer
  • Flexibiliteit om groeikansen in de vorm van fusies, overnames, geografische expansie, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe kanalen te benutten
  • Kortere voorraadcycli, met de hieruit voortvloeiende afname van voorraadniveaus, uitverkoopvolumes, afschrijvingen, verliezen en verstoringen van de supply chain

De software die u nodig hebt

Meer dan 80,000 MKB-ondernemingen hebben voor bedrijfssoftware, Business Intelligence en Performance Management oplossingen van SAP gekozen.

Weet u niet zeker wat de beste oplossing is voor uw onderneming? Zoek dan hier de meest geschikte software.
Help me kiezen
of
Vergelijk onze software

Meer weten?

Ontdek hoe SAP Business All-in-One en SAP Business One u kunnen helpen de toon aan te geven in de sector van de consumentenproducten.

Lees hoe de Business Intelligence- en Performance Management software van SAP u kan helpen uw activiteiten transparanter te maken.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.