Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

ERP BASELINE VOOR SAP BUSINESS ALL-IN-ONE:

IN EEN RECORDTIJD VAN EVALUATIE NAAR IMPLEMENTATIE


Lees hier hoe.

SAP software voor het MKB

De software van SAP kan u helpen een "best-run business" te worden. Daarom kozen al meer dan 80.000 MKB-ondernemers voor SAP.

De software van SAP onderscheidt zich op een paar belangrijke punten:

  • Betaalbaar voor MKB-ondernemingen
    Elk bedrijf is uniek. Daarom hebben wij speciaal voor het budget en de uitdagingen van MKB-ondernemers een complete reeks oplossingen ontwikkeld op het gebied van bedrijfsmanagement en Business Intelligence.
  • Met uw bedrijf in gedachten ontwikkeld
    De oplossingen die SAP het midden- en kleinbedrijf aanbiedt, zijn in alle opzichten compleet. Ze hebben zowel in de diepte als in de breedte de functionaliteit die uw bedrijf nodig heeft. Daarnaast zijn ze gebruiksvriendelijk, waardoor de trainingsnoodzaak afneemt. Verder zijn ze flexibel waardoor ze mee kunnen groeien met uw bedrijf. Al onze oplossingen zijn opgebouwd rond best practices. Ze vormen het resultaat van 35 jaar ervaring met "best-run businesses".
  • Gemakkelijk te implementeren en te onderhouden
    Of het nu gaat om betaalbare op locatie geïnstalleerde oplossingen of om on-demand formules in de vorm van een maandelijks abonnement: de implementatie door SAP en ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde partners duurt niet meer dan een paar weken. Wij begeleiden u continu, eventueel ook nadat u live bent gegaan. Het welslagen van uw implementatie staat dus van tevoren al vast.

Meer weten?

Luister naar de verhalen van onze MKB-klanten.

Kom meer te weten over onze bedrijfsmanagement- en Business Intelligence software.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.