Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt. (Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de introductievideo

MAAK KENNIS MET:

BAMBOO PIPELINE


WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt.(Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de video

ONTDEK:

HOE ÉÉN TOEPASSING ALLES DOET

RUN UW HELE BEDRIJF MET ÉÉN TOEPASSING

Laat u uitleggen waarom in het geval van SAP Business One één oplossing voldoende is om uw hele bedrijf te runnen, van de sales en de CRM tot de financiën en de productie.

Lees meer over de oplossing

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ONE KUNT KOPEN

Laat u informeren over SAP Business One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ONE

EEN COMPLEET EN GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR KLEINE ONDERNEMINGEN

In SAP Business One hebben we alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd, zoals verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken. In tegenstelling tot andere systemen voor kleine ondernemingen, is SAP Business One wel ëën enkele applicatie. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.

Meer informatie over de oplossing Voordelen van de oplossing Branches Ervaringen van onze klanten Hoe koop ik wat ik nodig heb?  

Toen SAP Business One werd ontworpen, hebben we 35 jaar ervaring op het gebied van bedrijfsbeheersoftware ingezet om een gloednieuw product te ontwikkelen. Een product dat helemaal is toegesneden op de snel veranderende en brancheafhankelijke behoeften van kleine ondernemingen als de uwe.

SAP Business One is ëën applicatie met de volgende componenten:

  • Financieel beheer: automatiseer, integreer en beheer al uw financiëële en boekhoudkundige processen. Lees hier meer over financieel beheer (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels).
  • Voorraad- en productiebeheer: beheer de voorraad in meer dan ëën magazijn, volg voorraadbewegingen en verwerk productieorders aan de hand van uw materiaalbehoefteplanning. Lees hier meer over voorraadbeheer (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels).
  • Klantenbeheer (CRM): verdien meer aan uw klanten terwijl ze tevredener zijn dan ooit. Richt uw verkoop, kansenbeheer en service efficiënt in. Lees hier meer over CRM (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels) en servicebeheer (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels).
  • Inkoop: automatiseer uw hele inkoopproces, van inkooporder tot factuurbetaling. Lees hier meer over inkoopbeheer (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels).
  • Rapportage: gun uw onderneming het voordeel van up-to-date en complete rapporten. Lees hier meer over Crystal Reports (PDF - Alleen beschikbaar in het Engels).

Meer weten?

Alle details voor u op een rij: lees de gedetailleerde beschrijving van SAP Business One in "Stroomlijn uw bedrijf, versnel uw groei" en maak kennis met krachtige functies, rapportagemogelijkheden, de integratie met Microsoft Office, de architectuur met één server, de systeemvereisten en onze SDK (software development kit).

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.