Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt. (Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de introductievideo

MAAK KENNIS MET:

BAMBOO PIPELINE


WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt.(Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de video

ONTDEK:

HOE ÉÉN TOEPASSING ALLES DOET

RUN UW HELE BEDRIJF MET ÉÉN TOEPASSING

Laat u uitleggen waarom in het geval van SAP Business One één oplossing voldoende is om uw hele bedrijf te runnen, van de sales en de CRM tot de financiën en de productie.

Lees meer over de oplossing

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ONE KUNT KOPEN

Laat u informeren over SAP Business One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ONE

EEN COMPLEET EN GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR KLEINE ONDERNEMINGEN

In SAP Business One hebben we alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd, zoals verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken. In tegenstelling tot andere systemen voor kleine ondernemingen, is SAP Business One wel ëën enkele applicatie. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.

Meer informatie over de oplossing Voordelen van de oplossing Branches Ervaringen van onze klanten Hoe koop ik wat ik nodig heb?  

Met SAP Business One kunt u ...

  • ... efficiënter werken en dus het resultaat verbeteren. Centraliseer en integreer alle bedrijfsprocessen (verkoop, voorraadbeheer, inkoop, productie en financiën) in één systeem. Verspil geen tijd en geld meer aan overbodig of incorrect invoerwerk.
  • ... zich richten op de groei van uw bedrijf. Stroomlijn de activiteiten in uw onderneming van A tot Z, zodat u zich helemaal op de kostprijs en marges kunt concentreren.
  • ... sneller en slimmer knopen doorhakken. Breng uw bedrijfsinformatie samen in ëën enkele gegevenspool. U hebt dan altijd complete en bijgewerkte gegevens beschikbaar, zodat uw mensen uw klanten sneller kunnen bedienen en makkelijker beslissingen kunnen nemen.
  • ... sneller rendement genereren. We hebben het over één applicatie, dus u bent in twee tot acht weken aan de slag. Dankzij de intuïtieve inrichting van de software bent u minder tijd kwijt aan trainingen en minder geld aan IT-support.
  • ... inspelen op veranderende behoeften. Dankzij de gebruiksvriendelijke aanpassingstools en de meer dan 550 aanvullende oplossingen van onze partners, kunt u SAP Business One probleemloos aanpassen en uitbreiden.

Meer weten?

Krijg een goed beeld. Lees meer over SAP Business One

Video Bekijk de video: SAP Business One: software die rondom de behoeften van uw klanten is ontworpen. (Alleen beschikbaar in het Engels)

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.