Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt. (Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de introductievideo

MAAK KENNIS MET:

BAMBOO PIPELINE


WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt.(Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de video

ONTDEK:

HOE ÉÉN TOEPASSING ALLES DOET

RUN UW HELE BEDRIJF MET ÉÉN TOEPASSING

Laat u uitleggen waarom in het geval van SAP Business One één oplossing voldoende is om uw hele bedrijf te runnen, van de sales en de CRM tot de financiën en de productie.

Lees meer over de oplossing

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ONE KUNT KOPEN

Laat u informeren over SAP Business One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ONE

EEN COMPLEET EN GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR KLEINE ONDERNEMINGEN

In SAP Business One hebben we alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd, zoals verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken. In tegenstelling tot andere systemen voor kleine ondernemingen, is SAP Business One wel ëën enkele applicatie. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.

Meer informatie over de oplossing Voordelen van de oplossing Branches Ervaringen van onze klanten Hoe koop ik wat ik nodig heb?  

Elke kleine onderneming is uniek en heeft eigen behoeften en eigen strategieën om te slagen. Daarom kunt u bij SAP terecht voor meer dan 550 branchespecifieke oplossingen en aanvullende functies waarmee ook aan de unieke en wisselende behoeften van uw bedrijf kan worden voldaan.

SAP werkt nauw samen met solide partners. Samen met hen ontwikkelen we oplossingen die eenvoudige, beproefde en betaalbare branchefuncties bieden binnen de kaders van strikte kwaliteitsnormen. Deze kant-en-klare en volledig geïntegreerde brancheoplossingen zijn eenvoudig en snel te implementeren. Zo krijgt u nog veel meer grip op de duur en de kosten van uw project.

Of u nu actief bent in de groothandel, retail, productie of de dienstverlening, SAP helpt u de oplossing te vinden die het beste op uw behoeften en wensen aansluit.

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.