Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt. (Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de introductievideo

MAAK KENNIS MET:

BAMBOO PIPELINE


WIJ HEBBEN SAP BUSINESS ONE MET UW KLANTEN IN GEDACHTEN ONTWORPEN

Ontdek hoe SAP Business One u kan helpen uw klanten nog beter van dienst te zijn, de efficiency in uw onderneming te vergroten en altijd een up-to-date en compleet overzicht te hebben van wat zich afspeelt.(Alleen beschikbaar in het Engels)

Bekijk de video

ONTDEK:

HOE ÉÉN TOEPASSING ALLES DOET

RUN UW HELE BEDRIJF MET ÉÉN TOEPASSING

Laat u uitleggen waarom in het geval van SAP Business One één oplossing voldoende is om uw hele bedrijf te runnen, van de sales en de CRM tot de financiën en de productie.

Lees meer over de oplossing

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ONE KUNT KOPEN

Laat u informeren over SAP Business One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ONE

EEN COMPLEET EN GEÏNTEGREERD SYSTEEM VOOR KLEINE ONDERNEMINGEN

In SAP Business One hebben we alle kernactiviteiten van uw onderneming geïntegreerd, zoals verkoop, klantenbeheer (CRM), e-commerce, voorraadbeheer, productie en alle hieraan gekoppelde financiële taken. In tegenstelling tot andere systemen voor kleine ondernemingen, is SAP Business One wel ëën enkele applicatie. Daarmee vervalt de noodzaak om allerlei afzonderlijke installaties uit te voeren en verschillende modules op de een of andere manier te integreren.

Meer informatie over de oplossing Voordelen van de oplossing Branches Ervaringen van onze klanten Hoe koop ik wat ik nodig heb?  

Aphrodite: Parfumerieketen Aphrodite bestaat uit een vijftal parfumeriewinkels en een logistiek centrum. De 33 medewerkers van Aphrodite hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit weten de klanten bijzonder te waarderen. De administratieve processen verliepen echter minder vlekkeloos, waardoor het management niet genoeg ruimte had om te ondernemen. Daarom besloot Aphrodite de overstap te maken naar SAP Business One. De implementatie leverde Aphrodite veel meer op dan het bedrijf in eerste instantie verwachtte.

Lees hier meer.


Boiten Techniek: Boiten Techniek in Stadskanaal is een technische groothandel voor de bouw en industrie. Het bedrijf telt negen medewerkers. Het assortiment van Boiten Techniek bestaat uit producten als gereedschappen, veiligheidsartikelen, kleding, bouten, moeren, hang- en sluitwerk en technische- en campinggassen. Na de implementatie van SAP Business One heeft groeide de efficiency binnen het bedrijf enorm, net als de service aan de klant. Met Business One beschikt het bedrijf over een krachtige standaardoplossing die aan alle persoonlijke wensen voldoet.

Lees hier meer.


Luister naar de ervaringen van onze klanten.

Lees meer succesverhalen.

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.