Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

SAP Business All-in-One: software voor de farmaceutische industrie

In het kort

SAP Business All-in-One for Life Sciences, specialized for pharmaceutical companies is een geavanceerde ERP-oplossing op basis van beproefde best practices. De software kan snel worden geïmplementeerd tegen een vooraf afgesproken prijs. En u behaalt snel rendement. Zo kunt u de omzet verhogen en de kosten verlagen.

Onze software ondersteunt alle bedrijfsprocessen die voor de farmaceutische industrie van belang zijn. Enkele voorbeelden op een rij:

  • Ontwerp en ontwikkeling: ondersteun de belangrijkste innovatieprocessen, lever levensreddende producten in een handomdraai en behaal betrouwbare en hoogwaardige therapeutische resultaten.
  • Afstemming van vraag en aanbod: laat bedrijven in de Live Sciences-branche die worstelen met een wisselend aanbod en complexe producten sneller en slimmer inspelen op de veranderende situatie van vraag en aanbod wereldwijd.
  • Kwaliteitsbeheer en compliance: kom tegemoet aan het almaar groeiende aantal voorschriften.
  • Betere besluitvorming: houd uitvoering en bedrijfsgebeurtenissen in de gaten, implementeer proceswijzigingen en navigeer snel binnen uw bedrijfsnetwerk.
  • Financiën en controlling: zorg voor efficiëntere administratieve en accountingprocessen, voldoe aan alle wettelijke en fiscale vereisten en analyseer uw winstgevendheid.

De voordelen

  • Werk efficiënter met een oplossing die alle functionaliteit omvat die u nodig hebt voor uw processen.
  • Lagere exploitatiekosten dankzij een schaalbare en flexibele oplossing waarmee u wijzigingen binnen uw hele onderneming en daarna wereldwijd kunt implementeren.
  • Bouw uw onderneming vol vertrouwen uit met behulp van beproefde ERP-software van SAP.
  • Behaal sneller rendement door tools in te zetten die alle aspecten van uw bedrijf soepel en snel laten verlopen.

Meer weten?

Lees meer over de oplossing in de solution brief "Een snelle start voor dienstverleners". (Alleen beschikbaar in het Engels)

Maak nader kennis met SAP Business All-in-One.

Ontdek hoe u voor meer transparantie zorgt met de Business Intelligence en Performance Management software van SAP.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.