Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

BEREKEN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN DE KOSTEN VAN UW OPLOSSING

Snel een eenvoudig bepalen wat de totale kosten zijn voor software, implementatie en hardware voor de ERP- en CRM-functionaliteit van SAP Business All-in-One?

Stel hier uw ideale oplossing samen

WETEN WAAROM?

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE SLUIT HET BESTE AAN

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE WERKT ZOALS U HET WILT

SAP Business All-in-One is de complete, intuïtieve en flexibele oplossing waarmee u uw activiteiten optimaliseert en uw onderneming gezond houdt.

CRM in SAP Business All-in-One

Verbeter uw marketingeffectieviteit

Richt u op productieve salesactiviteiten

LEES HOE:

ATEECO HAAR ACTIVITEITEN HEEFT GESTROOMLIJND

IN SAP VOND ATEECO HET PERFECTE RECEPT VOOR SUCCES

Deze groeiende onderneming in de foodsector vertelt u graag hoe zij erin is geslaagd efficiënter te werken. Wilt u ook weten hoe een erkende SAP Business All-in-One-partneroplossing elke onderneming de weg kan wijzen naar succes, ongeacht de omvang?

Lees het verhaal

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ALL-IN-ONE KUNT AANSCHAFFEN

Laat u informeren over SAP Business All-in-One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE

COMPLETE EN GEÏNTEGREERDE BRANCHEOPLOSSINGEN VOOR ALLE ASPECTEN VAN UW BEDRIJFSVOERING

De oplossingen van SAP Business All-in-One sluiten het beste aan op de behoeften van middelgrote ondernemingen. Wilt u alle aspecten van uw onderneming bestrijken met één enkele complete, geïntegreerde en vooral ook configureerbare brancheoplossing? Met het unieke SAP Business All-in-One stuurt u alles aan: van financiën, HR, inkoop, voorraadbeheer, productie, logistiek, productontwikkeling en corporate services tot klantenservice, verkoop en marketing.

Weet u niet zeker wat de beste softwareoplossing is voor uw onderneming?
Raadpleeg dan onze online oplossingsadviseur.
Help me kiezen
of
Vergelijk oplossingen

Ontdek hoe succesvolle ondernemingen uit uw branche werken.

Veel kleine en grote ondernemingen in het MKB, uit verschillende branches, kozen al voor SAP Business One en SAP Business All-In-One. Bij hen hebben we goede resultaten neergezet. Dat uit zich in een beter zicht op alle bedrijfsprocessen, een helder financieel totaalbeeld en vaak ook besparingen.

Welke voordelen het werken met SAP software u biedt?

Albert Schweizer ziekenhuis - Vakgroepen, specialisten, apotheken, huisartsen, backoffice en verpleging: de IT-beheerders van het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) moeten rekening houden met veel belangen. Dankzij de migratie naar SAP ERP beschikt het ASZ over een stevige basis om de bedrijfsprocessen binnen én buiten de eigen organisatie te integreren.

Lees hier meer.


St. Anna Zorggroep - De St. Anna Zorggroep heeft dankzij de migratie naar SAP ERP een nieuwe stap naar procesgericht werken gemaakt. Het ideaal is alle bedrijfsprocessen binnen de organisatie te integreren in één gebruiksvriendelijk systeem en flexibiliteit inbouwen om onvoorspelbare (wettelijke) veranderingen op te vangen.

Lees hier meer.


Accon AVM - Accon avm stapte midden jaren negentig van een vestigingsstructuur over op een matrixorganisatie. Tegelijk formuleerde het een groeistrategie die moest resulteren in een jaarlijkse groei van zo'n 70 à 80 medewerkers en een verdubbeling van de omzet per vijf jaar. Voor het bereiken van deze doelen mocht de automatisering geen flessenhals vormen. SAP en implementatiepartner Ciber boden de beste oplossing.

Lees hier meer.


Lees meer succesverhalen.
Luister naar de ervaringen van onze klanten.

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.