Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

BEREKEN IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN DE KOSTEN VAN UW OPLOSSING

Snel een eenvoudig bepalen wat de totale kosten zijn voor software, implementatie en hardware voor de ERP- en CRM-functionaliteit van SAP Business All-in-One?

Stel hier uw ideale oplossing samen

WETEN WAAROM?

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE SLUIT HET BESTE AAN

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE WERKT ZOALS U HET WILT

SAP Business All-in-One is de complete, intuïtieve en flexibele oplossing waarmee u uw activiteiten optimaliseert en uw onderneming gezond houdt.

CRM in SAP Business All-in-One

Verbeter uw marketingeffectieviteit

Richt u op productieve salesactiviteiten

LEES HOE:

ATEECO HAAR ACTIVITEITEN HEEFT GESTROOMLIJND

IN SAP VOND ATEECO HET PERFECTE RECEPT VOOR SUCCES

Deze groeiende onderneming in de foodsector vertelt u graag hoe zij erin is geslaagd efficiënter te werken. Wilt u ook weten hoe een erkende SAP Business All-in-One-partneroplossing elke onderneming de weg kan wijzen naar succes, ongeacht de omvang?

Lees het verhaal

KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN?

ZET DE VOLGENDE LOGISCHE STAP

LEES HOE U SAP BUSINESS ALL-IN-ONE KUNT AANSCHAFFEN

Laat u informeren over SAP Business All-in-One. Wij leggen u uit wat het kost, welke implementatieservices er zijn en hoe u de gewenste componenten kunt kopen.

Aan de slag

SAP BUSINESS ALL-IN-ONE

COMPLETE EN GEÏNTEGREERDE BRANCHEOPLOSSINGEN VOOR ALLE ASPECTEN VAN UW BEDRIJFSVOERING

De oplossingen van SAP Business All-in-One sluiten het beste aan op de behoeften van middelgrote ondernemingen. Wilt u alle aspecten van uw onderneming bestrijken met één enkele complete, geïntegreerde en vooral ook configureerbare brancheoplossing? Met het unieke SAP Business All-in-One stuurt u alles aan: van financiën, HR, inkoop, voorraadbeheer, productie, logistiek, productontwikkeling en corporate services tot klantenservice, verkoop en marketing.

Weet u niet zeker wat de beste softwareoplossing is voor uw onderneming?
Raadpleeg dan onze online oplossingsadviseur.
Help me kiezen
of
Vergelijk oplossingen

SAP Business All-in-One-oplossingen zijn afgestemd op de belangrijkste bedrijfssoftware-eisen van middelgrote toporganisaties in alle soorten bedrijfstakken en in alle delen van de wereld.

SAP Business All-in-One bevat de volgende modules:

  • Enterprise resource planning (ERP) -- Hiermee beheert u op een effectieve manier uw financiën, human resources, bedrijfsprocessen en zakelijke diensten.
  • Customer relationship management (CRM) -- Hiermee beheert u alle aspecten van uw klantrelaties -- van marketing en verkoop tot dienstverlening.
  • Bedrijfsanalyses -- Met behulp van tools en rapporten voor financiële en operationele rapportages vergroot u uw inzicht en kunt u eenvoudiger beslissingen nemen.
  • SAP Best Practices (alleen beschikbaar in het Engels) -- Haal uw voordeel uit de branchespecifieke configuratie- en bedrijfsprocessen van SAP, gebaseerd op 35 jaar ervaring in 25 industriële bedrijfstakken wereldwijd.
  • Het SAP NetWeaver technologieplatform -- Dit stelt u in staat om op een snelle en kosteneffectieve manier uw bestaande oplossingen uit te breiden, in lijn met de groei van uw bedrijf en uw veranderende behoeften.

Meer weten?

SAP Business All-in-One configurator: bereken in drie stappen de kosten van uw SAP oplossing.
Leer SAP Business All-in-One beter kennen. Lees de uitgebreide beschrijving. (Alleen beschikbaar in het Engels)
Krijg een goed beeld. Lees meer over SAP Business All-in-One.

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.