Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

SAP Business All-in-One: Customer Success Stories

Bavaria N.V.

Bavaria N.V. – the largest independent brewer in the Netherlands – produces 6.5 million hectoliters of beer annually that is sold in 130 countries. In order to increase profitability and improve distribution processes for its Holland-based operations, the company needed to introduce automated technology. The SAP® Business All-in-One for Transportation & Logistics solution fit the bill perfectly, enabling Bavaria to eliminate costly, cumbersome manual processes for transportation planning and administration.

Lees het klantverhaalCitytec

Citytec is verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Door de grote diver­siteit aan automatiseringssystemen en een niet volledig geïntegreerde financiële administratie ontbrak actuele en accurate informatie om alle business units en afdelingen optimaal en efficiënt aan te sturen. met de implementatie van prefab-sap van implementatiepartner Dimensys, heeft Citytec deze situatie rigoureus aangepakt. De bedrijfsprocessen zijn nu volledig geïntegreerd. Inkoop, voorraadbeheer, calculatie, orderverwerking, facturering en uitvoering verlopen gestructureerd via een automatische workflow. Citytec kan al vlak na de oplevering van prefab-sap uitspreken dat het de, in een business case aangenomen, terugverdientijd (drie jaar) zal realiseren.

Lees het klantverhaalDenka International

Al sinds 1932 produceert Denka insecten­bestrijdings­middelen, zowel voor de con­sumentenmarkt als de veehoudende industrie. Tot vorig jaar werden de bedrijfsprocessen ondersteund met een ERP­pakket op basis van MS­DOS dat niet meer voldeed aan de eisen van deze tijd. Denka had weinig inzicht in de actuele voorraad, maakte hoge voorraad­kosten en spendeerde relatief veel geld aan overwerk door een gebrekkig functionerende capaciteitsplanning. Denka vond de oplossing bij SAP implementatiepartner Chameleon, die All­in­Process installeerde, een template gebaseerd op SAP Business All­in­One. Daarmee stroomlijnde Denka de bedrijfs­voering, bracht de kosten omlaag en deed de omzet stijgen.

Lees het klantverhaalDishman

Door de succesvolle implementatie van SAP Business All-in-One heeft Dishman Netherlands ontdekt dat SAP projecten razendsnel uitgevoerd kunnen worden. Met deze oplossing voldoet Dishman tevens aan de strenge voorschriften van de FDA. Het is de bedoeling om SAP Business All-in One uit te rollen naar de overige vestigingen van Dishman, waaronder het hoofdkantoor in India. Dishman verwacht met deze nieuwe SAP oplossing wereldwijd aanzienlijke kosten te besparen. De Nederlandse implementatiepartner Applaza, een van de meest gespecialiseerde SAP partners in de farmaceutische sector, heeft Dishman ondersteund bij de implementatie van de software, die in het onwaarschijnlijk snelle tijdsbestek van 11 weken werd afgerond.

Lees het klantverhaalDusseldorp

Vanuit Gelderland werkt de Dusseldorp Groep gestaag aan de uitbreiding van haar dienstverlening op het gebied van afvalinzameling en recycling. Om in te kunnen schrijven op een bestek voor containerregistratie en containermanagement (Diftar) van de gemeente Ermelo, heeft Dusseldorp voor de SAP oplossing Time4Waste gekozen. Met succes: Dusseldorp is het bestek gegund en kan alle extra mogelijkheden van de oplossing inzetten om nieuwe contracten binnen te halen en bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Lees het klantverhaalEhrbecker Schieffelbusch

Ehrbecker Schiefelbusch is in november 2007 uitgeroepen tot beste industriële toele­verancier van Nederland. Het bedrijf won de Dutch Supplier of the Year Award in de cate­gorie Value Added Reseller voor distributeurs met toegepaste kennis van de klant. Voor klanten was dat geen verrassing. Zij ervaren zelf al jarenlang de toegevoegde waarde van de uitgekiende logistieke systemen die Ehr­becker Schiefelbusch vanaf 1999 heeft opge­bouwd op basis van SAP ERP.

Lees het klantverhaalTop medical

TOP Medical staat voor To Optimize Performance en dat brengt het bedrijf uit Nuth letterlijk in de praktijk bij de beoordeling en commercialisatie van medische producten die een bijdrage leveren aan de verbetering van patiënten­zorg. Op basis van de SAP Business All-in-One template ‘Vital’ heeft de ISO gecertificeerde leverancier van medische disposables en implantaten de processen verder geautomatiseerd en gestroomlijnd. De tijdsbesparingen, analyse-, en traceability mogelijkheden zijn indrukwekkend. Boven­dien kan TOP Medical de samenwerking met ziekenhuizen en zakelijke partners, die vanuit de hele wereld komen, op een zeer hoog professioneel niveau vormgeven en uitvoeren.

Lees het klantverhaalVencomatic

Vencomatic begon haar activiteiten in 1983 met de levering van ‘automatische strooisel­nesten voor vleeskuikenouderdieren.’ Inmid­dels is Vencomatic uitgegroeid tot een onderneming met bijna 200 medewerkers. Er zijn vestigingen in Nederland, Engeland en Brazilië en vertegenwoordigingen in meer dan zestig landen. Het bedrijf koos voor SAP Business All-in-One om de efficiency en de verdere groei van de onderneming te stimu­leren. itelligence, internationaal SAP partner voor het MKB, nam de implementatie voor haar rekening.

Lees het klantverhaalSitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.