Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GESPREK AAN EN WORDT OOK EEN BEST-RUN-BUSINESS.

Wij stellen u een paar eenvoudige vragen om beter te begrijpen wat u nodig hebt. Wij kunnen u dan een passende oplossing adviseren.

Financiering nodig?

SAP biedt u betaalbare betalingsplannen die in uw budget passen

Met deze betalingsplannen dekt u de totale kosten van uw complete SAP oplossing, ofwel software, hardware, onderhoud en services. U schaft een complete oplossing aan via één betrouwbare bron. Bovendien kunt u uw budget beter plannen en loopt u dankzij een voorspelbaar betalingsschema niet tegen onvoorziene kosten aan.

Met SAP Financing profiteert u van de volgende voordelen:

  • Complete service: bundel al uw software van SAP, SAP BusinessObjects en non-SAP (op de prijslijst van SAP), services, onderhoud, hardware, zelfs de interne kosten voor uw project, in één vaste maandelijkse betaling.
  • Uitgebreid betalingsplan: behaal een optimaal rendement door de kosten van uw totale SAP investeringen uit te spreiden over een periode van maximaal drie jaar.
  • Flexibele betalingsstructuur: zet uw betalingsplan om in vaste of variabele maandelijkse betalingen. Zo bepaalt u zelf wat het beste past binnen uw budget of cashflow.
  • Deskundig advies: profiteer van deskundig advies van onze financiële partners. Zij bekijken samen met u welke mogelijkheden geschikt zijn voor uw bedrijf en hoe u uw goedkeurings- en documentatieprocessen beter kunt stroomlijnen.

Financiering is afhankelijk van kwalificatie door financieringsprogramma's van derden én van goedkeuring van het krediet.

Meer weten over SAP Financing?

Met het SAP Financing Program creëert u een op uw situatie aangepaste betalingsstructuur. Een slimme manier om de aanschaf en het onderhoud van uw nieuwe software te financieren. Deze dienst biedt SAP in samenwerking met De Lage Landen (DLL) voor zowel kleine als grote bedrijven.

Powered by

www.delagelanden.com De Lage Landen
T. +31 (0)40 233 9628
F. +31 (0)40 233 8620
www.delagelanden.com
sapfinancing.nl@delagelanden.com

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.