Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

STARTER PACKAGE VOOR SAP BUSINESS ONE

TEGEN GERINGE KOSTEN EN MET MINIMALE RISICO'S SNEL AAN DE SLAG

Te veel spreadsheets en losstaande systemen vertragen uw bedrijfsprocessen en dat terwijl er geen tijd te verliezen is. Eén enkele toepassing die alle aspecten van uw onderneming kan beheren en versnellen, is de snelste en beste oplossing voor uw problemen.

Met het SAP Business One Starter Package beschikt u over één enkele, krachtige toepassing waarmee u uw boekhoudprocessen stroomlijnt en de verkoop-, inkoop- en voorraadbeheerprocessen integreert.

Profiteer sneller van de kracht van SAP Business One met snellere implementatie

Het SAP Business One Starter Package voorziet in vooraf geconfigureerde software die volledig is afgestemd op de behoeften van uw onderneming. Het Starter Package kan sneller worden geïmplementeerd dan de standaardeditie van SAP Business One. U implementeert het Starter Package al binnen drie tot tien dagen. De software ondersteunt al uw essentiële administratie-, financiële, verkoop-, inkoop- en voorraadprocessen.

Vraag of uw partner een vaste pakketprijs biedt waarbij zowel de software als de implementatie is inbegrepen. Dit pakket, met een beperkte capaciteit van maximaal vijf gebruikers, kan snel, goedkoop en met weinig risico's worden geïmplementeerd waardoor u snel de kracht van SAP Business One ondervindt.

Laat SAP Business One Starter Package meegroeien met uw onderneming

Met ons Starter Package is het heel eenvoudig om uw softwarefunctionaliteit uit te breiden als de groei van uw onderneming dit noodzakelijk maakt.

U kunt op elk gewenst moment upgraden naar de standaardeditie van SAP Business One zonder migratiekosten, nieuwe technologie, trainingkosten of nieuwe softwarepakketten. U houdt uw bestaande omgeving van SAP Business One en profiteert van de aanvullende functionaliteit van de standaardeditie van SAP Business One en u betaalt dan ook alleen voor die nieuwe functionaliteit.

SAP Business One Starter Package wordt uitsluitend verkocht via geselecteerde Channel Partners

Onze channel partners gebruiken hun expertise om SAP software te leveren een diepgaande branchespecifieke functionaliteit. Ervaar de krachtige combinatie van eersteklas SAP software voor het midden- en kleinbedrijf en de expertise van lokale partners.

U kunt hier de channel partner van uw keuze benaderen, of u neemt contact met ons op via het telefoonnummer rechtsboven.

DE FEITEN OP EEN RIJ
Details over de essentiële functionaliteit van SAP Business One waarvan u profiteert met het Starter Package.

Lees het informatieblad.

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.