Nederland

SAP.nl Home Country/Region Sites Proefversies  Creëer nieuw profiel

Mail ons Bel ons: 0800 020 0009

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN GESPREK AAN EN WORDT OOK EEN BEST-RUN-BUSINESS.

Aan de hand van een paar eenvoudige vragen kunnen wij een passende oplossing adviseren adviseren.

AAN DE SLAG MET SAP BUSINESS ALL-IN-ONE

EEN COMPLETE, GEÏNTEGREERDE OPLOSSING VOOR ALLE ASPECTEN VAN UW BEDRIJFSVOERING

U bent aan de slag met SAP Business All-in-One voor u het weet. Wij helpen u binnen uw budget te blijven en te bepalen welke SAP Business All-in-One oplossing en welke partner het beste bij uw onderneming passen. Daarbij maakt het niet uit of u interesse hebt voor een oplossing met een uitgesproken branchefunctionaliteit of snel wilt starten met ERP Baselineeen.

Hoe koop ik wat ik nodig heb? Meer prijsinformatie Meer informatie over onze services  

U kunt SAP Business All-in-One, inclusief gekwalificeerde partneroplossingen met een uitgebreide branchefunctionaliteit, aanschaffen via ons uitgebreide partnernetwerk.

Kleine tot middelgrote ondernemingen kunnen via onze partners bovendien gebruikmaken van ERP Baseline, software met de zekerheid van een snelle implementatie tegen vaste kosten.

Geautoriseerde partners voor SAP Business All-in-One

Hebt u een branchespecifieke of sterk aangepaste oplossing nodig? Onze partners leveren de erkende partnervarianten van SAP Business All-in-One die u zoekt, met alle gewenste branchefunctionaliteit. Bovendien hebben ze de vereiste kennis en IT-expertise om u te assisteren bij de aanschaf, implementatie, aanpassing en support van SAP Business All-in-One.

Bekijk het overzicht van SAP Business All-In-One partners.

ERP Baseline van SAP Business All-in-One

U bent een ambitieuze MKB-ondernemer en u heeft grootse plannen voor de toekomst. U wilt een geïntegreerd bedrijfssysteem dat optimaal aansluit bij uw ambitie en uw organisatie met de garantie van een vaste implementatie tegen vaste kosten. Kies dan voor ERP Baseline waarmee u al uw kernactiviteiten kunt stroomlijnen. Hiermee schept u alle randvoorwaarden voor groei en succes.

Lees meer over ERP Baseline.

 

Sitemap 

Copyright/Trademark 

Privacy 

Terms of Use 

Impressum 

Algemene Voorwaarden

Vragen of opmerkingen over de website?
webmaster@sap.com.