The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Active Global Support:

SAP MaxAttention

SAP MaxAttention draagt zorg voor het technisch accountmanagement tijdens de gehele levenscyclus van uw oplossing. Hierdoor is SAP een betrouwbare partner om samen met u de totale operationele kosten te verminderen en meer voordeel te halen uit uw oplossing. Dit wordt gemeten aan de hand van een gezamenlijke Balanced Score Card.

Kiest u voor ondersteuning door SAP MaxAttention, dan heeft uw bedrijf toegang tot de ervaring van duizenden specialisten en ontwikkelaars van SAP wereldwijd. Wij bieden u professionele dienstverlening op maat en staan u bij met specialisten die u op locatie helpen uw SAP oplossingen optimaal te benutten. Hierbij worden de technische risico's continu tot een minimum beperkt.

In tijden van snelle bedrijfsveranderingen, fusies en steeds invloedrijkere en omvangrijkere samenwerkingsverbanden, is het voor bedrijven bijzonder lastig de steeds complexere wordende IT-landschappen te beheren. Een IT-landschap kan immers meerdere fases van de oplossingslevenscyclus omvatten, waarbij de kernoplossingen actief zijn in verschillende releases.

SAP MaxAttention gaat veel verder dan operationele ondersteuning: het fungeert als aanjager van voortdurende verbetering en zorgt ervoor dat u competitief blijft. Het garandeert langere uptime, betere prestaties, sterkere consistentie van gegevens en efficiënter onderhoud. Met een daling van uw totale operationele kosten als gevolg. SAP MaxAttention stelt bedrijven in staat concurrentievoordelen te behalen én te behouden door middel van optimalisatie van de bedrijfsvoering, een pakket geavanceerde oplossingen, bescherming van IT-investeringen en verhoging van het investeringsrendement.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen