The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Active Global Support:

SAP Enterprise Support

SAP Enterprise Support is dé oplossing voor geïntegreerde en gestandaardiseerde end-to-end oplossingsprocessen. De nadruk van SAP Enterprise Support ligt op de holistische toepassing en het levenscyclusbeheer van het systeemlandschap en de toepassingen van een klant.

Met behulp van SAP Enterprise Support kunt u uw end-to-end oplossingsprocessen optimaliseren via de toegang die u hebt tot de algemene ondersteuningsbackbone van SAP - SAP Active Global Support. Samen met SAP Solution Manager en de service- en ondersteuningsinfrastructuur garanderen we efficiënte onderlinge samenwerking tussen u, uw partners en SAP. Daarnaast biedt deze ondersteuningsinfrastructuur toegang tot kennishubs van SAP en ondersteunt deze geïntegreerde levenscyclusbeheerprocedures, incidentbeheer, dienstverlening en software-updates.

    Kernelementen van SAP Enterprise Support zijn:
  • Solution operation standards - Biedt Run SAP, een bewezen procesmethodologie voor de implementatie van standaarden van SAP voor oplossingsprocessen. Naast deze operationele standaarden zorgt Run SAP voor een duidelijke roadmap, tools, training en certificering, en gerelateerde services.
  • Mission-critical support - Omvat continue kwaliteitscontroles voor technische risico-analyses en continue verbetering, toegang tot het Support Advisory Center, uw rechtstreekse communicatiekanaal voor optimale ondersteuning, 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een service-level agreement voor initiële responstijd, correctieve actie voor berichten met prioriteit één en twee, plus toegang het Mission Control Center.
  • Quality management - Omvat de Enterprise Edition van SAP Solution Manager, die alle methodologie, processen en tools biedt voor kwaliteitsbeheer en uitgebreide tests. De SAP Solution Manager maakt ondersteuning mogelijk voor gedistribueerde systemen - met functionaliteit die alle kernaspecten beslaat voor het implementeren, gebruiken en continu verbeteren van oplossingen. SAP Solution Manager is een krachtige beheer- en administratieoplossing. De oplossing combineert tools, content en biedt rechtstreekse toegang tot SAP. Hierdoor worden oplossingen betrouwbaarder. Bovendien verminderen uw totale eigendomskosten.
  • End-to-end Solution Operations - Biedt een algemene blauwdruk om het gebruik van uw SAP oplossingen te optimaliseren en helpt te garanderen dat uw bedrijfskritische processen beschikbaar blijven door middel van het beheer van prestaties en volumes. Ook zorgt u in uw gehele systeemlandschap voor gegevens die transparanter en consistenter zijn.
White Paper: SAP Enterprise Support

Read how you can ensure peak performance and reliability by implementing a comprehensive strategy to support your software environment. (IDC, 2008).

LiteratureRead the white paper (PDF).

SAP Enterprise Support: Protecting Your Investment

Find out how SAP Enterprise Support services can help companies protect and maximize their investment in SAP applications.

LiteratureRead the details (PDF).

INNOVATION THROUGH END-TO-END SOLUTION LIFE-CYCLE MANAGEMENT

Understand how SAP Enterprise Support can support innovation through solution life cycle.

LiteratureRead the overview (PDF).

AWARD FOR ENTERPRISE SUPPORT

SAP AG is winning the Fall 2008 SSPA STAR Award.

LiteratureRead the article.

END-TO-END SOLUTION OPERATIONS: BRIDGING THE SUPPORT GAP

Discover how end-to-end solution support can help bridge the gap between service expectations and service fulfillment.

LiteratureRead the SAP Insider article (PDF).

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen