The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Education

Kennis van de bron

SAP Education biedt een complete trainingsoplossing, gericht op klanten en partners. Het aanbod varieert van klassikale opleidingen en workshops tot training op de eigen werkplek en zelfstudie.

Uitgangspunt voor trainingsconcepten vormen de bedrijfsprocessen in een organisatie. De inhoud van de trainingen is daarbij afgestemd op de uiteenlopende behoeften van project- en managementteamleden, consultants en gebruikers.

Lees meer over de waarde van goede opleidingen in de onderzoeksresultaten van IDC.

Zoeken - Vinden - Boeken
Boek
online
of via het
inschrijfformulier

Organisaties die state of the art SAP oplossingen implementeren, maken vaak gebruik van de diensten van SAP gecertificeerde consultants. Daarmee verzekeren zij zich van ondersteuning door experts die beschikken over de meest actuele SAP kennis. SAP Education biedt een uitgebreid trainingsprogramma specifiek voor consultants. Of u nu werkzaam bent in een customer competence center, bij een implementatiepartner van SAP of als individuele consultant.

Lees meer   Lees meer

 

Meer informatie over SAP Education?  Direct inschrijven  l  SAP Education Portal l  Lokatie & Hotel  l  Contact SAP  l  Voorwaarden (PDF)

Opslaan
DoorsturenDoorsturen