The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Education

Kennis van de bron

SAP Education biedt een complete trainingsoplossing, gericht op klanten en partners. Het aanbod varieert van klassikale opleidingen en workshops tot training op de eigen werkplek en zelfstudie.

Uitgangspunt voor trainingsconcepten vormen de bedrijfsprocessen in een organisatie. De inhoud van de trainingen is daarbij afgestemd op de uiteenlopende behoeften van project- en managementteamleden, consultants en gebruikers.

Lees meer over de waarde van goede opleidingen in de onderzoeksresultaten van IDC.

Zoeken - Vinden - Boeken
Boek
online
of via het
inschrijfformulier

SAP Education ondersteunt organisaties bij het voorkomen van kennisschaarste en het veiligstellen van hun kenniskapitaal. Speciaal voor dit doel heeft SAP Education een uniek programma ontwikkeld. Aan de hand van dit programma stelt u samen met SAP Education vast welke kennis vereist is, welke kennis u al in huis heeft en hoe u de ontbrekende kennis aanvult en in stand houdt. In een aantal dagen ontwikkelt een SAP Education architect een proof of concept als eerste stap voor de mogelijke oplossing.

Lees meer   Lees meer

 

Meer informatie over SAP Education?  Direct inschrijven  l  SAP Education Portal l  Lokatie & Hotel  l  Contact SAP  l  Voorwaarden (PDF)

Opslaan
DoorsturenDoorsturen