The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP NETWEAVER BUSINESS PROCESS MANAGEMENT (BPM)

COMPONENTEN & TOOLS VAN SAP NETWEAVER

SAP NetWeaver BPM

Stedin RUNS BETTER with SAP NetWeaver BPM

Stedin houdt grip op bedrijfsprocessen met SAP NetWeaver BPM.

Lees de success story

SAP NetWeaver Business Process Management (SAP NetWeaver BPM) ondersteunt u bij het modelleren, uitvoeren en bewaken van uw bedrijfsprocessen op basis van een algemeen procesmodel. Hiermee kunt u de effectiviteit van bedrijfsprocessen verbeteren, het aantal fouten terugdringen dat optreedt bij complexe, repeterende taken en besparen op kosten. Zo realiseert u process efficiency.

Met behulp van SAP BPM software stroomlijnt u uw procesgerichte bedrijfsvoering. U kunt eenvoudig processtappen opstellen. De BPM software laat u regels en uitzonderingen voor de bedrijfsvoering formuleren. U kunt processtromen modelleren, op basis van de industriële standaard voor de weergave van bedrijfsprocessen. Procesmodellering gebeurtop een efficiënter manier. De interactie met lopende processen kunt u ondersteunen door middel van gepersonaliseerde gebruikersinterfaces of interactieve formulieren. Ook kunt u bedrijfprocessen bewaken om zo de kwaliteit te verbeteren en efficiëntie van de processen te verhogen.

Tools SAP NetWeaver Functionaliteiten Meer informatie  

SAP NetWeaver Business Process Management biedt de volgende tools:

  • Process composer – Stelt architecten en ontwikkelaars in staat uitvoerbare bedrijfsprocesmodellen te creëren en debuggen. In elk bedrijfsprocesmodel worden de regels en uitzonderingen vastgelegd die gelden voor de stappen in het proces die naar aanleiding van specifieke operationele gebeurtenissen door personen of systemen worden uitgevoerd.
  • Process server – Brengt procesmodellen ten uitvoer op een manier die mogelijk riskante vertaalslagen tussen model en code overbodig maakt en volledig is geïntegreerd met de runtime-technologie geleverd door de SAP NetWeaver Composition Environment.
  • Process desk – Zorgt ervoor dat procesgebruikers hun eigen taken kunnen uitvoeren terwijl de bedrijfsprocessen lopen. Gebruikers hebben toegang tot contextgevoelige taakschermen via de standaard gebruikersinterface van SAP of via universele werklijsten die worden weergegeven binnen de SAP NetWeaver Portal.
 
Procesinnovatie

Wilt u weten hoe u snel en eenvoudig kunt innoveren? Lees in dit e-book 11 testimonials van vooraanstaande ondernemers.

Lees in dit e-book Lees het E-book

SAP NETWEAVER Business Process Management in three minutes.

Bekijk de video Bekijk de video

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen