The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP NETWEAVER BUSINESS PROCESS MANAGEMENT (BPM)

COMPONENTEN & TOOLS VAN SAP NETWEAVER

SAP NetWeaver BPM

Stedin RUNS BETTER with SAP NetWeaver BPM

Stedin houdt grip op bedrijfsprocessen met SAP NetWeaver BPM.

Lees de success story

SAP NetWeaver Business Process Management (SAP NetWeaver BPM) ondersteunt u bij het modelleren, uitvoeren en bewaken van uw bedrijfsprocessen op basis van een algemeen procesmodel. Hiermee kunt u de effectiviteit van bedrijfsprocessen verbeteren, het aantal fouten terugdringen dat optreedt bij complexe, repeterende taken en besparen op kosten. Zo realiseert u process efficiency.

Met behulp van SAP BPM software stroomlijnt u uw procesgerichte bedrijfsvoering. U kunt eenvoudig processtappen opstellen. De BPM software laat u regels en uitzonderingen voor de bedrijfsvoering formuleren. U kunt processtromen modelleren, op basis van de industriële standaard voor de weergave van bedrijfsprocessen. Procesmodellering gebeurtop een efficiënter manier. De interactie met lopende processen kunt u ondersteunen door middel van gepersonaliseerde gebruikersinterfaces of interactieve formulieren. Ook kunt u bedrijfprocessen bewaken om zo de kwaliteit te verbeteren en efficiëntie van de processen te verhogen.

Tools SAP NetWeaver Functionaliteiten Meer informatie  

De BPM software sluit perfect aan op andere geavanceerde SAP NetWeaver functionaliteit. Samen verschaffen de oplossingen een veelzijdige en tegelijkertijd eenvormige omgeving voor ontwikkeling en implementatie. Er is in het bijzonder sprake van effectieve samenwerking tussen SAP NetWeaver BPM en de volgende functionaliteit:

  • SAP NetWeaver Composition Environment goto international website – Vormt een op Eclipse gebaseerde omgeving voor het opstellen van bedrijfsprocessen, een op Java EE gebaseerde applicatieserver voor het implementeren van processen, een enterprise services repository ten behoeve van het lokaliseren en registreren van diensten en functionaliteit waarmee softwarelevenscycli beheerd kunnen worden.
  • SAP NetWeaver Business Rules Management goto international website – Biedt een ontwerp- en uitvoeringsomgeving waarin operationele regels kunnen worden aangemaakt en onderhouden – bijvoorbeeld in de vorm van beslissingstabellen.
  • SAP NetWeaver Process Integration goto international website – Maakt interoperabiliteit mogelijk met intern aanwezige applicaties en die van zakelijke partners wanneer de connectiviteit op basis van standaard internetvoorzieningen niet toereikend is.
  • SAP NetWeaver Portal goto international website – Draagt zorg voor uniform Identity Management en centrale toegang tot bedrijfsmatige taken door middel van universele werklijsten.
  • SAP Identity Management goto international website – Verzorgt het centrale beheer van autorisaties op basis van de zakelijke rollen die elke gebruiker vervult.
 
Procesinnovatie

Wilt u weten hoe u snel en eenvoudig kunt innoveren? Lees in dit e-book 11 testimonials van vooraanstaande ondernemers.

Lees in dit e-book Lees het E-book

SAP NETWEAVER Business Process Management in three minutes.

Bekijk de video Bekijk de video

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen