The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP NETWEAVER PROCESS INTEGRATION

COMPONENTS & TOOLS OF SAP NetWeaver

Bij meer dan drieduizend organisaties is de keuze voor zakelijke middleware voor service gerichte architectuur (service oriented architecture, SOA) gevallen op het aanbod van SAP NetWeaver Process Integration (SAP NetWeaver PI). Zij zetten SAP NetWeaver PI in ten behoeve van integratie – zowel application-to-application (A2A) als business-to-business (B2B) – en een versnelde ontwikkeling van samengestelde applicaties.

De Enterprise Services Bus van SAP NetWeaver PI is specifiek ingericht voor een betrouwbare uitwisseling van een grote hoeveelheid gegevens tussen verspreide bedrijfsapplicaties. De speciale constructie zorgt voor het optimaal draaien van de processen aan de hand van processcenario’s uit de praktijk, hetgeen een vereiste is bij Enterprise Resource Planning. Bovendien biedt de functionaliteit ondersteuning van hoge transactievolumes, realisatie van decentrale integratie versus "broker-based"-integratie, en lokale verwerking inclusief mapping en routing.

Ook zijn de verschillende eindlocaties beter in staat om berichten zo snel mogelijk te verwerken dankzij mogelijkheden op transport- en procesniveau – voor bijvoorbeeld het inpakken van berichten, parallelle verwerking en de afhandeling van transacties.

De functionaliteiten De voordelen  

SAP NetWeaver PI bevat o.a.:

 
SUCCESVOL AUTOMATISERINGS-PROJECT BIJ VOLKSWAGEN
FINANCIAL SERVICES

Lees hoe SAP NetWeaver Process Integration software werd ingezet voor de automatisering van het factuurcontroleproces van Volkswagen Financial Services, waarbij integratiehiaten werden verholpen.

Literature Lees het succesverhaal (PDF).

SAP DEVELOPER
NETWORK

Lees alle technische details over procesintegratie in het SAP Developer Network (SDN).

Surf naar de
SDN-pagina’s
.
Inloggen vereist.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen