The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

COMPONENTEN EN TOOLS VAN SAP NETWEAVER

SAP NETWEAVER INFORMATION LIFECYCLE MANAGEMENT

Met SAP NetWeaver Information Lifecycle Management (SAP NetWeaver ILM) kunnen bedrijven overbodige systemen van SAP verwijderen, maar de audit- en rapportagefuncties voor opgeslagen gegevens behouden. Ook kunt u met SAP NetWeaver ILM regels opstellen voor het bewaren van gegevens. Soms is het vanwege beleid of wettelijke regelgeving namelijk nodig om bepaalde bedrijfsgegevens langer te bewaren. Daarnaast kunt u gegevens voor een bepaalde rechtszaak bewaren door deze te verzamelen en voor de duur van de rechtszaak op te slaan.

Kenmerken en functies De voordelen  

Haal maximaal rendement uit uw ICT-investering in SAP NetWeaver ILM met de volgende functies:

  • Gegevensarchivering: behoud de controle over uw gegevensvolumes. Zo verbetert u de bereikbaarheid en prestaties van uw systeem, en maakt u optimaal gebruik van bestaande systeemresources. Daarnaast dalen de kosten voor opslagruimte en -beheer.
  • Bewaarbeheer: pas een verantwoordelijke, transparante strategie toe bij het verwijderen van gegevens. De kosten van mededeling van stukken bij een rechtszaak worden verminderd dankzij efficiĆ«nte gegevensverzamelingsmethoden. Zo voorkomt u ook dat u boetes ontvangt omdat u bepaalde essentiĆ«le gegevens niet kunt presenteren.
  • Centrale opslagruimte: bespaar tijd en kosten door oude systemen af te schaffen. U kunt uw investering sneller rendabel maken door zo veel mogelijk oude systemen uit te schakelen. Doordat gegevens vanuit de oude systemen worden overgedragen naar een centrale opslagplaats, blijft u wel voldoen aan de wettelijke voorschriften.

 
SAP DEVELOPER NETWORK

SAP heeft een online community voor ontwikkelaars en integrators die werken met SAP NetWeaver.

Bezoek SDN. Aanmelden vereist.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen