The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Woonbedrijf kiest voor de SAP oplossing van AEPEX

Eindhoven, 1 juni 2011 - Stichting Woonbedrijf SWS. Hhvl (Woonbedrijf) uit Eindhoven, met een woningportfolio van meer dan 31.000 wooneenheden in de regio Eindhoven, zal haar primaire systemen gaan vervangen door het op SAP software gebaseerde product ‘AeTRIUM’ van de firma AEPEX. De keuze is gemaakt na het succesvol afronden van een Proof-of-Concept, waarbij niet alleen het product zorgvuldig werd getoetst, maar ook de samenwerking met AEPEX.

Woonbedrijf is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die ze heeft. Investeringen in ICT dienen zorgvuldig te worden overwogen en direct of indirect een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van Woonbedrijf. Een zorgvuldige en transparante selectieprocedure was daarom noodzakelijk. Tijdens de selectie heeft Woonbedrijf een viertal software-oplossingen met elkaar vergeleken, met de keuze voor het product AeTrium van AEPEX als eindresultaat.

Marc Eggermont, algemeen directeur van Woonbedrijf zegt: "AeTRIUM’ voldoet aan de wensen en eisen die Woonbedrijf aan haar nieuwe primaire systeem stelt. Heel belangrijk is dat we gebruik kunnen maken van templates voor de belangrijkste werkprocessen. Daarmee wordt duur en minder flexibel maatwerk voorkomen. Met de consultants van AEPEX, die de taal van de corporatie spreken, is inmiddels een zeer goede samenwerking opgebouwd."

Marco Boon, Managing Partner van AEPEX Business Consultants over de keuze van Woonbedrijf: “De keuze van Woonbedrijf voor AeTRIUM is bijzonder goed nieuws, niet alleen voor AEPEX, maar ook voor SAP en de woningcorporaties die reeds SAP gebruiken. In de korte periode dat we nu samenwerken is een uitstekende samenwerking ontstaan, die Woonbedrijf en AEPEX in staat moet stellen AeTRIUM snel en effectief te implementeren. We zien uit naar het partnership met Woonbedrijf, waarin we met Woonbedrijf willen samenwerken om haar doelstellingen waar te maken.

Over Woonbedrijf

Woonbedrijf is een woningcorporatie met ruim 31.000 betaalbare woningen in Eindhoven en omgeving. Elke dag staan ruim 450 medewerkers klaar om te zorgen voor het woongenot van circa 70.000 bewoners. Woonbedrijf is betrokken bij haar huurders en haar medewerkers. Naast een klantgerichte organisatie, is de woningcorporatie een leerbedrijf voor medewerkers. Hierin komen ook de kernwaarden van Woonbedrijf tot uitdrukking: respect, verbinding, eigen verantwoordelijkheid en resultaatgericht.

Over AEPEX

AEPEX is een toonaangevend consultancybedrijf dat sinds 1997 gespecialiseerd is in het implementeren van SAP toepassingen. Als implementatie- en Special Expertise Partner van SAP voert AEPEX innovatieve software-implementaties uit op met name de gebieden Real Estate, Business Intelligence, ERP, Logistics, Supply Chain Management (o.a. APO, EWM, TM) en Process Integration. Voor het MKB zijn speciale Business All-in-One oplossingen voor Woningcorporaties, Zakelijke Dienstverlening en Advocatuur. Bij AEPEX werken ongeveer tachtig medewerkers. AEPEX heeft kantoren in Gorinchem en Walldorf (DE). Voor meer informatie: www.aepex.nl

Over SAP

SAP (NYSE: SAP) is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering beter te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen om de concurrentie voor te blijven. SAP heeft branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 109.000 bedrijven software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen