The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

NorthgateArinso-project 35.000 loonstroken live

NorthgateArinso vervangt payroll mainframe systeem van oud-CIAN-klanten

Nieuwegein, 16 februari 2011 - NorthgateArinso is in januari live gegaan met de salarisverwerking van oud-CIAN-klanten op haar euHReka-platform. Het betreft toonaangevende high-tech-bedrijven die gezamenlijk zo’n 35.000 medewerkers verlonen. Voorheen verliep de verwerking van deze stroken via een mainframe-systeem, nu wordt er gebruik gemaakt van euHReka,op basis van SAP.

Eind 2009 nam NorthgateArinso CIAN over, een onderdeel van Randstad HR Services. Door de overname werd NorthgateArinso marktleider op het gebied van HR-outsourcing in Nederland. In een jaar tijdheeft NorthgateArinso alle voormalige CIAN-klanten overgezet naar euHReka. NorthgateArinso’s state-of-the-art-platform euHReka biedt HR- en payroll-functionaliteit die in het verleden niet beschikbaar was.

EIn de nieuwe situatie zijn klanten zelf in staat rapportages te produceren of BI-toepassingen te draaien, zodat ze veel meer cijfermatig inzicht krijgen in hun werknemerspopulatie. Daarnaast kunnen klanten op euHReka ook self service gebruiken, waardoor alle HR-functionaliteit, inclusief talent management, beschikbaar wordt voor medewerkers en managers.

“Het beheer en onderhoud van mainframe-systemen wordt steeds ingewikkelder en mist aansluiting op de modernste technologie.In januari zijn we daarom volledig overgegaan op ons nieuwe platform, euHReka. Onze klanten zijn daarmee helemaal voorbereid op de toekomst”, aldus Anita Lettink, Directeur HR Outsourcing van NorthgateArinso Nederland. “De overgang verliep succesvol. De techniek rond de salarisverwerking is nu robuuster en het HR-systeem flexibeler.”

Het succes van dit project heeft er mede toe bijgedragen dat NorthgateArinso voor de tweede keer op rij de SAP BPO-awardin ontvangst heeft mogen nemen. Hiermee wordt ook vanuit de industrie erkenning voor deze prestatie gegeven.

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over NorthgateArinso

NorthgateArinso is wereldwijd marktleider op het gebied van HR-software en -diensten en biedt innovatieve HR-dienstverlening voor bedrijven van iedere omvang, inclusief Global Fortune 500-bedrijven en organisaties uit de publieke sector. NorthgateArinso helpt HR-executives omhun HR-dienstverlening te optimaliseren door middel van slimmere processen en efficiëntere technologieën. NorthgateArinso ondersteunt belangrijke HR-onderdelen zoals administratie, payroll, arbeidsvoorwaarden,recruitment, learning en talentmanagement.

NorthgateArinso’s 8.000 werknemers bieden strategisch bedrijfsadvies,outsourcing-diensten, systeemintegratie en best-of-breed softwareoplossingen. NorthgateArinso is één van de grootste HR-dienstverleners wereldwijd en heeft kantoren in 35 landen op vijf continenten.

www.northgatearinso.com.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen