The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Magnus & TopForce bundelen krachten

Naarden, 26 april 2011 - Magnus en TopForce maken vandaag bekend hun krachten te bundelen. De combinatie neemt een sterke rol in de markt voor SAP dienstverlening in Nederland. De gezamenlijke onderneming is in staat met een breder pallet van expertises nog beter in te spelen op de groeiende behoefte van klanten om een geïntegreerde informatievoorziening te ontwerpen, implementeren en beheren. De combinatie heeft circa 130 professionals en richt zich met name op de top 500 bedrijven in Nederland. Partijen hebben een principe akkoord bereikt, naar verwachting zal de transactie binnen afzienbare tijd worden geëffectueerd.

Edwin Ardon, managing director van Magnus: “Deze krachtenbundeling biedt ons enorme kansen om onze dienstverlening uit te breiden en verbeteren zowel voor bestaande als nieuwe klanten. De diensten van TopForce zijn sterk complementair aan de diensten van Magnus, waardoor wij een nog grotere toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten op vrijwel alle aspecten van SAP dienstverlening.”
Rob van Loon, managing director van TopForce: “Wij zijn enthousiast over het samengaan met Magnus. De combinatie heeft de omvang en expertise die nodig is om klanten in de breedste zin van het woord bij te staan om passende, integrale oplossingen te bieden op basis van de beschikbare user centric ICT Oplossingen.”

Over Magnus

Magnus richt zich op het adviseren, implementeren, verbeteren en onderhouden van informatiesystemen. Magnus biedt hoogwaardige services en expertise op gebied van SAP en optimalisatie van systemen.
We bieden onder andere consultancy, implementaties, upgrades, migraties, training en coaching, projectmanagement, onderhoud, functioneel en technisch beheer en hosting. Magnus heeft SAP expertise op het gebied van Product Lifecycle Management (PLM), Logistiek, Sales & Marketing, Financieel Management, Business Intelligence, Is-Media en Technology. Daarnaast heeft Magnus de diepgaande technische expertise op gebieden als composite application development, e-business, integratie, maatwerk en SharePoint Solutions.

Over TopForce

TopForce realiseert portals, eHRM, content-integratie en business intelligence oplossingen. We doen dit vanuit een visie die de TopForce medewerkers delen en uitdragen: “Zet de behoeften van de eindgebruiker centraal, en bouw daar je oplossing omheen”. De combinatie van een flexibele projectaanpak, focus op de eindgebruiker en gepassioneerde medewerkers maakt dat TopForce de taal van de business én IT spreekt en in staat is om de afstand tussen deze disciplines te overbruggen. TopForce is onder andere ‘SAP Services Partner’ voor Netweaver ‘Special Expertise Partner’ voor BO Business Intelligence en Duet, partner van e-Spirit, Microsoft en Adobe.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen