The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Every Angle groeit sterk en spreekt internationale ambities uit

Gouda, 17 januari 2011 - Every Angle heeft een zeer goed 2010 achter de rug. Waar de Nederlandse ICT-sector een minieme groei noteerde, wist de softwareleverancier uit Gouda de omzet te laten stijgen met 10 procent. Het aantal installaties van de operationele BI-oplossing voor SAP steeg met 28 procent. Een van de klanten die in 2011 start met Every Angle is het Amerikaanse bedrijf Kraton Performance Polymers Inc.

Zowel wat betreft omzet als het aantal gebruikers beleefde Every Angle in 2010, overigens net als in 2009, een sterke groei. Het aantal installaties van de operationele BI-oplossing voor SAP nam toe met 28 procent ten opzichte van 2009. Het aantal gebruikers van de oplossing steeg in dezelfde periode met 42 procent. De omzet nam toe met 10 procent. De positie van Every Angle in het SAP-landschap was al sterk, maar wordt door deze groeicijfers alleen maar sterker.

Nieuwe klanten en meer users

De groei van Every Angle kent twee oorzaken. Enerzijds is er de groei als gevolg van het contracteren van nieuwe klanten. Anderzijds is de groei gerealiseerd doordat bestaande klanten meer gebruikers toevoegen aan het systeem, bedrijven gebruiken Every Angle steeds intensiever en op meer plaatsen in de eigen organisatie. Klanten stapten bijvoorbeeld over op een bedrijfsbreed contract waarmee ze een onbeperkt aantal Every Angle-users aanmaken zonder dat dit consequenties heeft voor de licentiekosten. Klanten die het aantal Every Angle-users hebben uitgebreid in 2010 zijn onder andere Heineken, DSM en Electrabel.

Internationale ambities verwezenlijken

In 2011 wil Every Angle sterk doorgroeien. De ambitie is om vooral internationaal flink aan de weg te timmeren. De eerste stappen zijn hierbij al gezet. Door het opzetten van een landenorganisatie is de structuur van Every Angle aangepast aan de internationale ambities, Every Angle beschikt nu over een organisatie in Duitsland, België en de VS. Een nieuwe klant waarbij het contract in 2010 werd getekend en die in 2011 start met het gebruik van de software is het Amerikaanse bedrijf Kraton Performance Polymers Inc. Kraton is een toonaangevende leverancier die hoogwaardige Polymers levert.

Over Every Angle

Every Angle is een Nederlands bedrijf dat het gelijknamige softwaresysteem ontwikkelt, gefocust op Perfomance Management. Met wereldwijd een groot aantal implementaties bij gerenommeerde multinationals, laat Every Angle zien dat het een bewezen en succesvol softwaresysteem is met een sterke positie in het SAP landschap. Met Every Angle beantwoorden SAP eindgebruikers in enkele seconden operationele businessvragen en maken ze analyses tot op het hoogste detailniveau. Organisaties kunnen daarmee vanuit KPI management dashboards verbeterpunten eenvoudig zichtbaar maken en omzetten naar detailanalyses en operationele acties. Every Angle biedt met haar Operational BI systeem een ‘closed loop’ perfomance management oplossing. Ongeacht de complexiteit van het SAP systeem of de achterliggende bedrijfsprocessen is deze ‘closed loop’ in enkele dagen geïmplementeerd. Meer informatie vindt u op: www.everyangle.com.

Contact:

Every Angle Software Solutions bv
Philippe Bos
T: +31(0)182 577 744
E: p.bos@everyangle.com
W: www.everyangle.com

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen