The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Domani Business Solutions behaalt GOLD status van SAP

Domani Business Solutions blijft de meest succesvolle SAP Business One Partner

Waardenburg, 5 januari 2012 - SAP Business One partner Domani Business Solutions uit Venlo heeft haar SAP Gold Partner status behaald. Domani Business Solutions slaagde hier binnen korte tijd in ondanks de aanhoudende recessie en de aangescherpte eisen vanuit de zijde van SAP.

SAP heeft haar eisen voor een Gold partner status sinds begin 2011 verhoogd om daarmee een duidelijk onderscheid aan te brengen in de kwaliteit van haar partners binnen het SAP kanaal. De SAP Gold status wordt toegekend aan SAP partners welke werken met door SAP gecertificeerde eigen medewerkers, de wereldwijd vastgestelde omzetnormen behalen en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van SAP.

Luc van Alphen, Commercieel Directeur bij Domani Business Solutions: “Ondanks deze roerige tijden heeft de vasthoudendheid aan onze strategie er toe geleid dat wij onze resultaten het afgelopen jaar wederom hebben verbeterd. Door te voldoen aan het hoge verwachtingspatroon van de MKBbedrijven en blijvend waarmaken van onze toezeggingen, hebben wij een aanhoudende toename van nieuwe klanten.”

Marcel Groenenboom, Director Ecosystem & Channels bij SAP Nederland: “In 2011 heeft het team van Domani Business Solutions wederom indrukwekkende resultaten laten zien. Middels de combinatie van de juiste service, kwaliteit en know how hebben zij in deze tijd een geweldige groei weten te realiseren.”

Over Domani Business Solutions
Domani Business Solutions uit Venlo is een ervaren SAP Business One Gold Partner welke zich richt op MKB-bedrijven in branches zoals (groot)handel, voorraadgestuurde- en klantordergestuurde productie, service & onderhoud, retail, voeding en chemie bedrijven en internationale SAP subsidiary roll-outs. Domani werkt met een vast team van hoogopgeleide en SAP gecertificeerde mensen met individuele specialisaties die garant staan voor een snelle en succesvolle inrichting van SAP Business One, geheel afgestemd op het MKB. Domani Business Solutions is volledig SAP gecertificeerd en staat voor eerlijkheid, duidelijkheid en eenvoud. De medewerkers van Domani Business Solutions ontvingen in 2005, 2006, 2007 en 2010 “SAP Partner of the Year” Awards voor meest succesvolle SAP Business One Partner met grootste groei in omzet, meeste nieuwe klanten en aantoonbaar geleverde inzet en kwaliteit en vooral tevreden klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.domani-bs.nl.

Over SAP
Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP (NYSE: SAP) kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 176.000 klanten (inclusief oud-Sybase klanten) software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.

*** Noot voor de redactie ***

Hoge resolutie beeldmateriaal van SAP is beschikbaar op www.sap.com/photos
Voor videoverhalen over uiteenlopende onderwerpen kunt u terecht op www.sap-tv.com
Volg SAP op Twitter voor het laatste nieuws
Wilt u persberichten over SAP niet langer ontvangen, klik hier.

Domani Business Solutions
Luc van Alphen
T: 077 851 77 33
E: luc.van.alphen@domani-bs.nl

SAP
Cees Kardolus
T: 073 645 77 39
E: cees.kardolus@sap.com

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen