The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Delaware Consulting is als eerste in België, Nederland en Frankrijk gecertificeerd voor het leveren van SAP onderhoudsdiensten

Kortrijk (België)/Den Bosch (Nederland)/Lyon (Frankrijk), 3 mei 2011 - IT-dienstverlener Delaware Consulting is de eerste SAP partner in België, Nederland en Frankrijk met een certificaat van ‘Partner Center of Expertise’ op zak. SAP, ‘s werelds grootste leverancier van zakelijke software, bevestigt daarmee dat Delaware aan alle vereisten beantwoordt om state-of-the-art SAP oplossingen en diensten aan te bieden. De erkenning vervolledigt de reeks SAP titels van Delaware Consulting.

Het certificaat komt er na een gedetailleerde en strenge procesaudit door specialisten van SAP. Zij erkennen nu dat de service- en supportorganisatie bij Delaware Consulting tegemoetkomt aan de behoeften van de klant, volgens de huidige technische en organisatorische normen van SAP.

Van SAP Gold Partner ...

Delaware Consulting biedt sinds zijn oprichting een brede waaier oplossingen en diensten aan gebaseerd op SAP technologie. Het aanbod dekt de volledige levenscyclus van de SAP software en is erop gericht om de doelstellingen van business en IT te aligneren. De doeltreffende en pragmatische aanpak van Delaware Consulting wordt sinds ruim een decennium door SAP erkend met de titel van Gold SAP partner en wordt bevestigd door de sterke groei van de onderneming. Naast drie kantoren in België, is Delaware ook actief in China, de Verenigde Staten, Luxemburg, Nederland en Frankrijk.

... naar Partner Center of Expertise

Samen met die laatste twee vestigingen behaalde Delaware Consulting nu de titel ‘Partner Center of Expertise’. Met het certificaat bevestigt technologiereus SAP de slagkracht van Delaware Consulting. Het betekent dat het bedrijf beschikt over de noodzakelijke knowhow en maturiteit om hoogkwalitatieve, schaalbare en efficiënte ondersteuning te bieden aan alle gebruikers van SAP technologie. Delaware Consulting heeft de juiste mensen in huis om klanten bij te staan in het beheer van hun applicaties en systemen. Onder het motto ‘Combining strengths, delivering solutions’ bereidt Delaware Consulting op die manier bedrijven voor op een winstgevende toekomst waarin ze kunnen blijven groeien.

Het certificaat werd uitgereikt in Galway (Ierland) en is twee jaar geldig, tot 30 april 2013. Dan volgt een nieuwe evaluatie door de auditors. SAP werkt de komende jaren graag verder met Delaware Consulting en hoopt dat nog lang te kunnen doen. Daarbij hebben beide bedrijven hetzelfde doel voor ogen: tevreden klanten.

Over Delaware Consulting

Delaware Consulting is een toonaangevende IT-dienstverlener die geavanceerde IT-oplossingen en diensten aanbiedt, gebaseerd op SAP-, Microsoft- en OpenText-technologie. De onderneming, die de titels Gold Certified Microsoft, Gold SAP, Gold Business Objects en Premier OpenText partner voert, werkt permanent aan het uitbreiden en versterken van zijn organisatie. Het Delaware Consulting team telt momenteel 600 professionals in kantoren in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, China en de VS. www.delawareconsulting.com.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen