The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Ctac ontwikkelt SAP-trainingen voor Nederlandse ziekenhuizen

HIT-methodiek en maatwerk zorgen voor opleidingsprogramma voor zorgmarkt

’s-Hertogenbosch, 5 september 2011 - ICT-dienstverlener Ctac biedt een nieuw opleidingsprogramma aan voor SAP-gebruikers in de zorg. De SAP Healthcare-training is de eerste en enige training voor deze sector, die speciaal op de Nederlandse situatie is toegespitst. SAP-gebruikers leren in de training om te gaan met het SAP IS-H-systeem. Voor de training zijn door Ctac Education en marktspecialist Ctac Healthcare bouwstenen ontwikkeld, zodat een modulair opgezet trainingsprogramma kan worden aangeboden. Die bouwstenen vormen de basis voor de maatwerktrainingsoplossing. De trainers kennen de Nederlandse zorgmarkt van binnenuit en zijn daardoor in staat om theorie en praktijk optimaal te verbinden.

De training van Ctac is gebaseerd op de eigen HIT™-methodiek (High-Impact Training). Uitgangspunten zijn maatwerk en een perfecte aansluiting op de leerdoelen van de deelnemers. Om de persoonlijke ervaring van de deelnemers positief te beïnvloeden, hanteren we een groepsgrootte die meebeweegt met de complexiteit van de stof en het voorkennisniveau. De trainer maakt voorafgaand aan de training al kennis met de deelnemers. Dit maakt lange introducties overbodig én verbetert de cursusagenda: vooraf is al duidelijk welke onderdelen voor de cursist bovengemiddeld belangrijk zijn.

“Met deze nieuwe training vullen we een belangrijke lacune in Nederlandse SAP-trainingen”, zegt Richard Benschop, businessunitmanager Ctac Education. “Wij hebben ernaar gestreefd om de trainingen zoveel mogelijk af te stemmen op de Nederlandse gebruikssituatie. Ons programma is ontwikkeld met en door zorgprofessionals met uitgebreide SAP-kennis. Daardoor behalen SAP Healthcare-gebruikers sneller meer rendement uit hun SAP IS-H-systeem.”

Over Ctac

Ctac is een van de grootste SAP Gold Partners in de Benelux en Gold Partner van Microsoft. Het bedrijf bouwt op basis van deze marktleidende software en de jarenlange ervaring van zijn consultants in diverse markten op maat gemaakte templates voor specifieke sectoren. Deze voorgeconfigureerde oplossingen zijn daardoor snel in gebruik te nemen en bieden binnen korte tijd rendement. Ctac levert maatoplossingen voor onder andere groothandels, retailers, food & beverage-organisaties en woningcorporaties. Daarnaast biedt het bedrijf een breed spectrum van ICT-oplossingen voor middelgrote en grote organisaties voor onder meer business intelligence, warehouse management, portaloplossingen en customer relationship 2 management. Het bedrijf completeert deze oplossingen met een uitgebreid portfolio van trainingen, detachering , E-business- en consultancydiensten.

Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam (ticker: CTAC). Bij het bedrijf werken per ultimo juli 2011 511 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. Voor meer informatie: www.ctac.nl.

Voor meer informatie:

Ctac N.V.
Goudsbloemvallei 30
Postbus 773
5201 AT ’s-Hertogenbosch
www.ctac.nl

Henny Hilgerdenaar – CEO
Jan-Willem Wienbelt - CFO
T. 073-692 06 92
E. info@ctac.nl

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen