The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

CIBER wordt Business Solution Alliance Partner van Sybase

ICT-dienstverlener breidt aanbod mobiele toepassingen uit door samenwerking met Sybase

Eindhoven, 7 maart 2011 - CIBER Nederland is benoemd tot Business Solution Alliance Partner van Sybase. De ICT-dienstverlener krijgt hierdoor extra technische en commerciële ondersteuning van Sybase.

Sybase, onderdeel van SAP, levert oplossingen waarmee software op elk platform kan worden geleverd – van desktops tot mobiele apparatuur. Het platform is device-onafhankelijk, waardoor de oplossingen beschikbaar zijn voor zowel de iPhone, Blackberry en Windows toestellen. Door de partnerovereenkomst geniet CIBER van verschillende voordelen, waaronder korting op trainingen en andere Sybase-diensten, de toegang tot beta-software en uitgebreide technische ondersteuning.

Twan van den Broek, Service Line Manager bij CIBER: “Deze partnerovereenkomst past uitstekend in ons dienstenportfolio. Niet alleen omdat CIBER al Gold Partner is van SAP, maar ook omdat we bij onze klanten zien dat eindgebruikers steeds meer gewend zijn om informatie op elk moment van de dag en overal beschikbaar te hebben. Dat geldt al zeker voor mail, nieuws en sociale platformen als Facebook en Twitter. Een logische volgende stap is het beschikbaar maken van zakelijke toepassingen op mobiele apparaten; of het nu gaat om urenregistratie, toegang tot CRM-systemen voor de laatste klantinformatie, SAP BW-rapportages met actuele cijfers, het mobiel toegankelijk maken van inkoopprocessen op basis van SAP SRM of eenvoudige toegang tot takenlijsten gevuld door operationele processen. Met de combinatie van oplossingen van SAP en Sybase kunnen wij onze klanten daar verder mee helpen.”

Vorig jaar bouwde CIBER nog iPhone-applicaties voor Malmberg, waarmee vmbo- en havo-leerlingen op de iPhone, iPod en iPad konden oefenen voor hun eindexamen Engels. Op dit moment is CIBER een van de grootste leveranciers van bedrijfsmatige mobiele toepassingen. De toevoeging van Sybase aan het partnerportfolio versterkt deze voorsprong.

Over CIBER Nederland

CIBER is een wereldwijde full service IT dienstverlener die zich specialiseert in het bouwen, integreren en beheren van kritische bedrijfsoplossingen en -systemen. Onze oplossingen worden zowel in maatwerk- als in pakketvorm geleverd. De diensten worden verleend voor alle technologische platforms, besturingssystemen en bestaande infrastructuren.

CIBER (NYSE: CBR) kijkt terug op dertig jaar internationale ervaring met klanten in zowel de overheid als het bedrijfsleven. Met 9000 medewerkers over de hele wereld genereert CIBER een omzet van ongeveer 1 miljard dollar. In Nederland is CIBER inmiddels 14 jaar actief met ongeveer 500 medewerkers vanuit de vestigingen Eindhoven, Nieuwegein, Den Bosch, Rotterdam en Amsterdam.

CIBER Nederland richt zich op de branches (high-tech) industrie, utilities, overheid, groothandel, telecom, media, financiële en zakelijke dienstverlening. CIBER is gecertificeerd Gold Partner op alle belangrijke Microsoft competenties.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen