The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Atos Origin Nederland en Every Angle Software Solutions sluiten strategisch samenwerkingsverband

Het doel van de samenwerking is om nieuwe en bestaande SAP-gebruikers de voordelen te bieden van een geïntegreerde Operationele Performance Management-oplossing

Gouda / Utrecht, 14 juni 2011 - Every Angle Software Solutions en Atos Origin Nederland hebben een strategisch samenwerkingsverband gesloten. Every Angle is leverancier van een Operationele Performance Management oplossing als toevoeging op SAP ERP-systemen. Atos Origin is bekend als een belangrijke aanbieder van SAP-dienstverlening. Binnen de overeenkomst is afgesproken dat Atos Origin consultants de Every Angle oplossing inzetten als onderdeel van het bestaande aanbod op het gebied van SAP Optimization, onder meer ter ondersteuning van logistieke health checks en quick scans bij bedrijven die SAP gebruiken.

Binnen het samenwerkingsverband tussen Every Angle en Atos Origin wordt de Operationele Performance Management oplossing ingezet tijdens verschillende SAP-projecten, waaronder tijdens implementaties, migraties en upgrades. Bovendien neemt Atos Origin voor haar klanten de hosting van deze oplossing in haar datacenters voor haar rekening. Fred Hermans, CEO van Every Angle: “Every Angle groeit, we voelen dat er een zeker momentum is onder SAP gebruikers om onze oplossing in te zetten als een geïntegreerde tool voor Operationeel Performance Management. Om dit groeipad succesvol te kunnen vervolgen hebben we sterke partners nodig. Atos Origin is zo’n sterke partner. Het heeft een uitstekende staat van dienst en ik ben ervan overtuigd dat zowel Every Angle als Atos Origin van deze bijeenkomst zal profiteren.

De overeenkomst is ondertekend door Bert Bulder, Managing Director van Every Angle Nederland, en Pieter van Koesveld, SAP Delivery Line Director van Atos Origin. Bulder: "Bij Every Angle hebben we hoge verwachtingen van deze overeenkomst. Atos Origin is een zeer belangrijke aanbieder van SAP-diensten. Het samenwerkingsverband markeert een volgende stap in het versterken van onze marktpositie, met name in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten."

Meer halen uit bestaande SAP-omgeving

Eén van de drijvende krachten achter de totstandkoming van de bijeenkomst is Walter de Graaf. In zijn hoedanigheid als sector lead Consultant Manufacturing binnen de internationale SAP-afdeling van Atos Origin is hij verantwoordelijk voor de dienstverlening op het terrein van SAP Optimization. "Atos Origin stelt klanten in staat om meer mogelijkheden te halen uit hun bestaande SAP-omgeving. Met onze diensten zijn we in staat om potentiële verbeteringen te identificeren en waarde toe te voegen door de inzet van bestaande SAP-software binnen bedrijven", benadrukt De Graaf. "Een sterk onderdeel van deze diensten is de inzet van de oplossing van Every Angle. Hiermee zijn we in staat om, op basis van SAP-data van klanten, verbetermogelijkheden vast te stellen. Hiermee is de oplossing een belangrijk onderdeel van onze toolkit om mogelijkheden voor de optimalisering van zakelijke processen te identificeren. Bovendien zetten we Every Angle in tijdens onze SAP-projecten en bieden we in onze datacenters diensten op het gebied van hosting aan."

Over Every Angle Software Solutions BV

Every Angle - een gecertificeerde SAP-partner en toonaangevende speler in de markt voor Operationeel Performance Management – levert een bewezen en gestandaardiseerde oplossing als add-on voor organisaties die op SAP ERP-systemen draaien. Met ruim 50 klanten in verschillende delen van de wereld heeft Every Angle aangetoond dat zij de winstgevendheid van bedrijven kan vergroten en tegelijkertijd de complexiteit van IT-systemen verkleinen door snel en flexibel inzicht te bieden in hun zakelijke activiteiten. Every Angle biedt content ‘out of the box’ en vertaalt deze in transparante en opvolgbare informatie over kritische bedrijfsprocessen. In veel gevallen worden investeringen in een periode van één jaar terugverdiend en maakt Every Angle het mogelijk de oplossing in maximaal 48 uur in de IT-omgeving van klanten te implementeren. Sinds haar oprichting in 1996 worden de gebruiksvriendelijke oplossingen van Every Angle overal ter wereld ingezet. Toonaangevende bedrijven als Philips, Heineken, ABB, Bridgestone en Continental hebben haar oplossing geïmplementeerd. Voor meer informatie: www.everyangle.com

Over Atos Origin

Atos Origin is een leidende internationale IT-dienstverlener die Hi-Tech Transactional Services, Consulting, systeemintegratie en Managed Services aanbiedt met als doel wereldwijd bij te dragen aan betere bedrijfsprestaties. Het bedrijf genereert jaarlijks een omzet van ruim 5 miljard euro en heeft meer dan 48.000 personen in dienst. Atos Origin is de internationale IT-partner van de Olympische Spelen en heeft een klantenbasis die bestaat uit internationale bedrijven uit alle sectoren. Atos Origin heeft een notering aan Paris Eurolist Market en opereert onder de namen Atos Origin, Atos Worldline en Atos Consulting. Voor meer informatie: www.atosorigin.com

Atos Origin is al ruim 25 jaar een SAP-partner en heeft de status van SAP Global Services Partner en SAP Global Hosting Partner. Als SAP Global Services Partner heeft Atos Origin de mogelijkheid tot co-innovatie via haar business process-platform. Dit heeft tot doel zakelijke mogelijkheden te vergroten, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, kennis uit te wisselen en de dienstverlening aan klanten in nauwe samenwerking met SAP nog verder te verbeteren. In de afgelopen 10 jaar ontving Atos Origin zowel van SAP als klanten verschillende onderscheidingen, onder meer voor partner excellence, haar expertise van specifieke sectoren en applicaties en voor succesvolle implementaties in alle delen van de wereld.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen