The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

Acorel versterkt zich met Mobile SAP Developer Chili Apps

De samensmelting van Acorel en Chili Apps vergroot het marktaandeel en biedt meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van SAP Applicaties voor mobiele devices.

Amsterdam, 1 juli 2011 - De versterking van Acorel met Chili Apps biedt de mogelijkheid om ontwikkelingen op het gebied van mobiele oplossingen voor SAP een enorme impuls te geven. Acorel heeft als Special Expertise Partner van SAP op het gebied van Customer Relationship Management een solide basis om mobiele applicaties te implementeren en heeft dit reeds bewezen bij klanten. Acorel heeft een meerderheidsbelang genomen in Chili Apps en is daardoor in staat om SAP functionaliteiten naar mobiele devices te ontsluiten voor alle business processen, waaronder verkoop, inkoop, logistiek, HR etc.

"Onze klanten zijn verheugd met dit samengaan, omdat we nu met nog meer kennis en ervaring op het gebied van Mobility kunnen gaan ontwikkelen", geeft Taco Schallenberg, directeur van Acorel aan. "Chili Apps is een jonge organisatie met ontwikkelaars die hun sporen verdiend hebben binnen het SAP domein, maar ook ontwikkelaars die jarenlange ervaring hebben op het gebied van Sybase en het ontwikkelen van mobiele applicaties. We beschikken nu over 30 consultants die op het gebied van SAP Mobility, SAP Development, SAP Customer Relationship Management en Business Intelligence onze klanten bedienen". SAP heeft als doelstelling om in 2015 circa 1 miljard gebruikers te hebben. Een groot gedeelte van deze gebruikers zullen mobiele SAP toepassingen op smartphone of tablet gaan gebruiken. Met deze overname is Acorel nog beter in staat om dit vanuit haar Strategic Expertise Partnership met SAP te ondersteunen.

"We zetten als SAP Mobility dienstverlener een strategische stap om onze diensten bij nog meer klanten aan te kunnen bieden. Acorel kent de markt goed en heeft een goede visie op mobiele ontwikkelingen en innovatie, die in lijn ligt met onze eigen visie" zegt Chili Apps directeur Martijn de Jong. "Acorel was de eerste Nederlandse SAP dienstverlener die partner werd van Sybase. Zij stonden aan de bakermat van alle ontwikkelingen op dit gebied. We werken al enige tijd samen met Acorel en zullen vanaf nu ook onder naam van Acorel gaan opereren."

Over Acorel

Acorel is een veelzijdig SAP dienstverlener en Special Expertise Partner van SAP op het gebied van Customer Relationship Management. Daarnaast is Acorel Business Solution Alliance partner van Sybase, vanuit dit partnership biedt Acorel diensten aan op het gebied van mobiele applicaties voor SAP. Acorel is werkzaam in diverse branches en biedt diensten aan op het gebied van implementatie, beheer en advies voor SAP Mobility en Sales, Service en Marketing processen in SAP.

Informatie voor de pers
Voor interviews, productdemonstraties of uitgebreide informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Taco Schallenberg: 020-4687150, info@acorel.nl, www.acorel.nl.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen