The Best-Run Businesses Run SAP Nederland

Home Country/Region Sites Store  Mijn profiel

   

SAP Ecosysteem en Partners

BEST PRACTICES DELEN MET DE SAP COMMUNITY'S

De innovatiecommunity's van SAP zijn erg waardevol voor onze klanten, omdat ze hiermee (zelfs tijdens de uitvoering van hun dagelijkse activiteiten) strategiëen, bedrijfsprocessen, technologieën en oplossingen kunnen ontwikkelen.

Om die waarde te kunnen leveren, onderhoudt SAP een ecosysteem van zakelijke spelers, ontwikkelaars en experts op het gebied van IT-diensten, die zich met bedrijfsstrategieën, bedrijfsprocessen, technologieën en activiteiten bezighouden. Binnen dit ecosysteem worden klanten bij het denkproces betrokken en werken partners mee om bij alledaagse activiteiten beperkingen qua kosten, tijd en expertise te testen en zodoende tot resultaten te komen. Omdat community's door gezamenlijke bedrijfsdoelen worden gedreven, vindt een soepele samenwerking plaats die ervoor zorgt dat de informatie dynamisch, bruikbaar en toegankelijk is.

De innovatiecommunity's van SAP zorgen ervoor dat SAP toonaangevend is wat betreft de coördinatie en het efficiënte gebruik van de gezamenlijke kracht van ontwikkelaars, partners, klanten, bedrijfsprocesdeskundigen en anderen die een rol spelen bij het gemeenschappelijke succes van elke community. De innovatiecommunity's van SAP werken naadloos samen en luiden zo een nieuw tijdperk van op diensten gerichte bedrijfsarchitectuur in.

SAP community's over innovatie

SAP heeft verschillende community's en voorzieningen die klanten, partners en individuen ertoe in staat stellen elkaar te vinden en samen te werken.

  • SAP Co-Innovation Lab – Biedt een praktische omgeving waar SAP, klanten en partners bij elkaar komen om te innoveren, te versnellen en nieuwe bedrijfsoplossingen en -technologieën te demonstreren.
  • SAP TechEd – Eersteklas trainingsevenement met de mogelijkheid tot fysieke betrokkenheid en samenwerking in een interactieve omgeving tussen klanten, partners, adviseurs en ontwikkelaars.

 

Het klantgerichte ecosysteem van SAP biedt een scala aan mogelijkheden voor klanten en partners die er naar streven meer voor hun bedrijf te bereiken. Lees meer over hoe u de meerwaarde van het ecosysteem van SAP in uw organisatie kunt toepassen.

Wilt u meer weten? Neem contact op met SAP voor meer informatie.

Opslaan
DoorsturenDoorsturen